thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Bio-D milo za roke z antibakterijskim učinkom – limeta

cena izdelka:
6.99 €

Izdelek je žal pošel :( Lahko se prijaviš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo!

Milo za razkuževanje rok

Za res čiste roke, je včasih potrebno več kot milo. Takrat pride v poštev Bio-D milo za roke z antibakterijskim učinkom z vonjem limete in aloe vere. Njegova nežna in hitro delujoča antibakterijska formula ubije 99,9% škodljivih mikrobov. Milo je primerno za vse vrste uporabe – za dom ali službo. Ne vsebuje petrokemikalij, konzervansov, zato je prijazno do kože. Preveri še ostale vonje razkuževalnega mila.

Urška iz Oopsi, ga je že preizkusila, preveri kaj pravi >> 

Izdelek je HIPOALERGEN in primeren za občutljivo kožo ter je biorazgradljiv. Izdelek je primeren za vegane. 

*mila zaradi situacije s COVID-19 trenutno nimajo pumpic, ampak dozirni pokrovček.

Poskrbi za čistočo svojih rok z Bio-D milom ter naredi nekaj dobrega zase in naravo, okay 😉

Laura: “Jaz imam od njih bio razkužilo za lesene površine in razkuževalno milo z limeto in sem res navdušena nad njima :)”

Urška (Oopsi): ” Razkuževalno milo, se super obnese v tem obdobju, ko očitno bakterij kar mrgoli v zraku…Te zanima celotno urškino mnenje, preberi ga >>

Količina: 500ml

Sestavine: Nad 30%: Anionic Surfactant. Below 5%Nonionic Surfactant, Sodium Chloride, Citric Acid, Lactic Acid, Citrus Aurantifolia oil, Aloe Barbadensis.

Uporaba: Na mokre roke nanesite en stisk mila, umivajte si roke najmanj 15 sekund, nato temeljito sperite pod toplo vodo. Uniči celo SALMONELO, E-COLI in MRSO!

Bio-D je družinsko, etično motivirano podjetje, ki spodbuja uporabo antiseptičnih, okoljsko odgovornih čistil, ki imajo kar najmanjši vpliv na ekosistem, tako ob njihovi uporabi kot tudi v njihovem proizvodnem procesu.

Kjer je le mogoče so surovine rastlinskega izvora in pridobljene iz obnovljivih virov. Imajo strogo politiko, da NI nobena surovina ali končni izdelek testirana na živalih. Vse surovine so brez GSO, brez živalskih sestavin, zato imajo tudi certifikate in priznanja s strani The Vegan Society, Naturewatch Trust, Cruelty Free International in The World Wildlife Foundation.

Vsa embalaža vsebuje reciklirane materiale in je primerna za nadaljnje recikliranje.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.