thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Čudežna gobica, ki povrne belino!

Čiščenje madežev iz belih površin

Najprej belo, potem sivo in umazano … Bele stvari pač sčasoma postanejo vse ostalo, samo bele ne. 😉

Si tudi ti med nami, ki nas to neskončno jezi? Malo za šalo, malo za res – ampak lepo bi bilo, če bi belim površinam lahko vrnili belino, naj gre za bel kavč ali superge (pa BREZ belil in kemikalij seveda 🙂 ).

To je sedaj tudi mogoče! Čiščenje madežev je lahko hitro in okolju prijazno. Ne verjameš? Beri naprej.

 

Vse kar potrebuješ za čiščenje madežev, še posebej iz belih površin, je:

čiščenje madežev z ecozone gobico

V škatli te čaka večji kos čudežne gobice, ki ga po želji lahko razrežeš, saj za čiščenje potrebuješ le manjši kos, ki ga lahko uporabiš večkrat. 🙂  Čudežno gobico lahko tako preprosto razrežeš ali natrgaš na poljubne koščke. To pa je ekonomično, kajne? 🙂  Za večje površine priporočamo večji kos gobice (recimo za čiščenje kavča).

čiščenje bele sedežne, čiščenje madežev z ecozone gobico

Ko imaš v roki manjši kos gobice, ga le zmoči pod vodo in ožami. Potem pa se “zabava” lahko začne! 🙂 Z mokro gobico le podrgni po umazanih površinah in voila, kavč je spet bel, kot bi bil nov (čeprav je v resnici star že skoraj 10 let)! Odstranjevanje madežev je hitro in okolju zelo prijazno, saj smo uporabili samo vodo.

znova belo usnje, čiščenje madežev z ecozone gobico

Čiščenje madežev s čudežno gobico

Tole je rezultat čiščenja kavča, le z gobico in vodo – razlika je očitna, kajne? 🙂 Stran pa so šli tudi kovinski madeži (na desni).

kako očistiti superge, čiščenje madežev z ecozone gobico

Pa preverimo še, kaj se da storiti s starimi belimi supergami, ki še nikoli niso bili očiščene. 😉 Najhujši del je ponavadi guma, kajne? S tole čudežno gobico, ti tudi guma ne bo delala pretiranih težav. Z lahkoto očistite tudi madeže na usnjenem delu superge.

ciscenje umazanih superg, čiščenje madežev z ecozone gobico

In še rezultat 🙂 Skoraj novo, kajne?

Petra je magično gobico preizkusila in pravi: “Ja preverjeno deluje…sem sprobala včeraj.”

Barbara je osvežila svojo sedežno: “Danes kupila čistilo za usnjeno sedežno in deluje ☺ čeprav je sedežna stara sem večino madežev ostranila. Še se vrnem nazaj v vašo trgovino ?

Če imate težave s čiščenjem madežev iz belih površin kot so kavč ali superge in ne marate uporabljati agresivnih čistil, ker se bojite, da vam bodo uničila površino (ali škodila okolju), lahko poskusite našo rešitev za odstranjevanje madežev – magična gobica.

Želiš preizkusiti čudežno gobico, klikni >>

Preveri še kako se lahko znebiš najhujše nadloge v kopalnici – vodnega kamna!

Delovanje čudežne gobice poglej tudi v tem videu

Okay.si - Novičke

Ti je všeč naš prispevek, vpiši svoj email naslov in bodi na tekočem z novimi nasveti 🙂

S prijavo se prijavljaš na naše e-novičke, da boš na tekočem tudi z vsemi popusti!