thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

24 Bottles termo lonček Little Buds – 350ml

cena izdelka:
28.99 €

Izdelek je žal pošel :(
Lahko se prijaviš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo!

Termo lonček – 350ml

24 Bottles Travel Tumbler termo lonček je popolne velikosti, zato ga z lahkoto vedno nosiš s seboj! Lonček je iz nerjavečega jekla, ki ne vsebuje BPA, ftalatov ali drugih toksinov. Je najboljša eko rešitev za tvojo kavico na poti. Lonček popolnoma tesni in na pijači ne pušča nobenega okus, temperaturo pijače zadrži noro doooolgo – vročo pijačo več kot 6 ur, hladno pa kar 24 ur!

Brez BPA!

Z ekološkim lončkom imej svoj najljubši napitek vedno s seboj ter naredi nekaj dobrega zase in naravo, okay?

Termo lonček je iz nerjavečega jekla z dvojno steno.

Umivanje: ročno pod vodo

 

24Bottles je italijansko podjetje, ki je nastalo leta 2013 z misijo, da izkorenini flaše za enkratno uporabo iz našega planeta. Njihova želja je ponuditi uporabnikom lep, funkcionalen in okolju prijazen produkt. Njihove flaške so na voljo v različnih barvih odtenkihin vzorcih.24Bottles je italijansko podjetje, ki je nastalo leta 2013 z misijo, da izkorenini flaše za enkratno uporabo iz našega planeta. Njihova želja je ponuditi uporabnikom lep, funkcionalen in okolju prijazen produkt. Njihove flaške so na voljo v različnih barvih odtenkihin vzorcih.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.