thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

24 Bottles clima termo flaška Little Buds – 330ml

cena izdelka:
26.99 €

Izdelek je žal pošel :(
Lahko se prijaviš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo!

Termo flaška – 330ml (termovka za dojenčke)

24 Bottles termo flaška 330ml je popolne velikosti tudi za najmlajše, zato je lahko tudi termovka za dojenčke! Termo flaška je iz nerjavečega jekla, ki ne vsebuje BPA, ftalatov ali drugih toksinov. Termovka 24 Bottles je najboljša rešitev za zdravo in udobno hidracijo na poti. Flaška popolnoma tesni in na pijači ne pušča nobenega okus, temperaturo pijače zadrži noro doooolgo – toplo pijačo več kot 12 ur, hladno pa kar 24 ur! ? Termovke so na voljo v več velikostih in čudovitih dizajnih, med katerimi se bo zagotovo našla pravšnja tudi zate – preveri.

Brez BPA!

Z ekološko flaško imej svoj najljubši napitek vedno s seboj ter naredi nekaj dobrega zase in naravo, okay? ?

Urbana termo flaška je iz nerjavečega jekla z dvojno steno.

Umivanje: ročno pod vodo

 

24Bottles je italijansko podjetje, ki je nastalo leta 2013 z misijo, da izkorenini flaše za enkratno uporabo iz našega planeta. Njihova želja je ponuditi uporabnikom lep, funkcionalen in okolju prijazen produkt. Njihove flaške so na voljo v različnih barvih odtenkihin vzorcih.24Bottles je italijansko podjetje, ki je nastalo leta 2013 z misijo, da izkorenini flaše za enkratno uporabo iz našega planeta. Njihova želja je ponuditi uporabnikom lep, funkcionalen in okolju prijazen produkt. Njihove flaške so na voljo v različnih barvih odtenkihin vzorcih.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.