thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Beanies instant kava Chocolate Orange

cena izdelka:
5.99 €

Izdelek je žal pošel :( Lahko se prijaviš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo!

Beanies kava Chocolate Orange

Želiš popestriti svojo JUTRANJO rutino pitja kave? Beanies kava Chocolate Orange  je tako čokoladna, kot pomarančna. Gladka mlečna čokolada s pridihom pomarančnega okusa – poskusiš enkrat, in za vedno si zasvojeni – preverjeno! Nor okus in malo kalorij 🙂 Beanies kava Chocolate Orange ima namreč le 2 kaloriji na porcijo!

Izdelek je veganski, brez sladkorja, brez glutena in brez oreščkov. 

Moč kave:

Že zjutraj poskrbi za pravo doživetje z malo kalorijami 😉

 

SESTAVA: vrhunska kava, posušena z zamrzovanjem, aroma. Beanies The Flavour Co. uporablja le najboljše sestavine, zato je pitje kave Beanies vedno navdušujoča izkušnja.

Neto količina: 50 g

Uporaba: Zvrhano žličko kave prelijte s sveže zavreto vodo in premešajte. Zaradi polnega okusa je kava odlična tudi brez sladkorja. Skodelica kave ima tako le 2 kaloriji.

Proizvajalec in poreklo: Beanies The Flavour Co., Velika Britanija.

 

Podjetje Beanies s pomočjo najboljših sestavin izdelujejo kave z različnimi okusi. Zaradi različnih okusov, ki se skrivajo v kavicah Beanies, se za vsakega najde nekaj. Beanies kava ima le 2 kaloriji na porcijo! Njihovi izdelki so veganski, brez sladkorja, brez glutena in brez oreščkov. 

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.