thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Bio-D naravno razkužilno čistilo za različne površine

cena izdelka:
4.99 €

Izdelek je žal pošel :( Lahko se prijaviš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo!

Naravno razkužilno čistilo

Ekološko, vsestransko in denarnici prijazno razkužilno čistilo? Da ne obstaja? Seveda obstaja – to je Bio-d naravno razkužilo! Razkužilno čistilo je idealno za VSE trde površine, je nestrupeno, nežno za tvojo kožo in naravi prijazno. Odstrani do 99,9% bakterij in pusti tvoje stanovanje preprosto čisto! 

Ko pa ti čistila zmanjka, preprosto kupiš ugodnejši refil :)!

Za razkuževanje rok pa poskrbijo Bio-D naravna razkužilna mila.

Izdelek je primeren za vegane. Izdelek je primeren za greznice. Izdelek je BREZ fosfatov, E.D.T.A., encimov, optičnih belil, klora, naftnih dodatkov, formaldehida, glicerina, sintetičnih barvil, sintetičnih parfumov, titanovega dioksida. 

Nokavtiraj umazanijo z močjo rastlin ter naredi nekaj dobrega zase in naravo, okay 😉

 

Laura: “Jaz imam od njih bio razkužilo za lesene površine in razkuževalno milo z limeto in sem res navdušena nad njima :)”

Dada: “BioD razkužilo me je pa nadvse navdušilo, z njim največ razkužujem tla, parket se lepo sveti in je gladek – predvsem pa čist in brez bakterij, diši pa tok da adijo mmm! Priporočam vsem, ki dajo nekaj na higieno in čist dom brez neželjenih bakterij, sploh pa mamicam, ki imajo majhne otroke. Tako vsaj ne skrbiš, da se ti bo otrok zastrupu, če se plazi po tleh. Pa tudi sama sem malo obsedena s čistočo in vse mora biti brezhibno, kar pa s temi naravnimi čistili vsekakor je, TOPLO PRIPOROCAM!!! :)”

Lea: “Razkužilo za različne površine je super! Očisti in dezinficira kot druga čistila, poleg tega pa je brez neprijetnega vonja in še okolju prijazno čistilo. Priporočam!”

Urška (Oopsi): “Sama ga najpogosteje uporabljam pri čiščenju kuhinje in kopalnice, včeraj pa sem z njim očistila tudi Jakovo sobico. Kaj še meni Urška o izdelku, lahko prebereš s klikom na >>

Količina: 500ml

Sestavine: Pod 5%: Anionic Surfactant, Nonionic Surfactant, Sodium Chloride, Citric Acid, Lactic Acid, Citrus Sinensis oil.

Uporaba: Špricni na površino, počakaj 15 sekund in pobriši. Odmakni se in občuduj počiščeno!

Bio-D je družinsko, etično motivirano podjetje, ki spodbuja uporabo antiseptičnih, okoljsko odgovornih čistil, ki imajo kar najmanjši vpliv na ekosistem, tako ob njihovi uporabi kot tudi v njihovem proizvodnem procesu.

Kjer je le mogoče so surovine rastlinskega izvora in pridobljene iz obnovljivih virov. Imajo strogo politiko, da NI nobena surovina ali končni izdelek testirana na živalih. Vse surovine so brez GSO, brez živalskih sestavin, zato imajo tudi certifikate in priznanja s strani The Vegan Society, Naturewatch Trust, Cruelty Free International in The World Wildlife Foundation.

Vsa embalaža vsebuje reciklirane materiale in je primerna za nadaljnje recikliranje.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.