thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Bio-D naravno razkužilo za različne površine refill

cena izdelka:
3.99 €

Izdelek je žal pošel :( Lahko se prijaviš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo!

Razkužilo Bio-d refil

Ekološko, vsestransko in denarnici prijazno razkužilo? Da ne obstaja? Seveda obstaja – to je Bio-d naravno razkužilo! Čistilo je idealno za vse trde površine, je nestrupeno, nežno za tvojo kožo in naravi prijazno. Odstrani do 99,9% bakterij in pusti tvoje stanovanje preprosto čisto! 

Izdelek je primeren za vegane. Izdelek je primeren za greznice. Izdelek je BREZ fosfatov, E.D.T.A., encimov, optičnih belil, klora, naftnih dodatkov, formaldehida, glicerina, sintetičnih barvil, sintetičnih parfumov, titanovega dioksida.

Kar pa je še posebej kul pa je to, da lahko sedaj kupiš refill, ko ti razkužilnega čistila zmanjka! Od stare embalaže si prihrani le pršilko in naroči refill, ki je ugodnejši za tvojo denarnico ; )

Nokavtiraj umazanijo z močjo rastlin ter naredi nekaj dobrega zase in naravo, okay 😉 ?

 

Količina: 500ml

Sestavine: Pod 5%: Anionic Surfactant, Nonionic Surfactant, Sodium Chloride, Citric Acid, Lactic Acid, Citrus Sinensis oil.

Uporaba: Namesti šprico in špricni na površino, počakaj 15 sekund in pobriši. Odmakni se in občuduj počiščeno!

Bio-D je družinsko, etično motivirano podjetje, ki spodbuja uporabo antiseptičnih, okoljsko odgovornih čistil, ki imajo kar najmanjši vpliv na ekosistem, tako ob njihovi uporabi kot tudi v njihovem proizvodnem procesu.

Kjer je le mogoče so surovine rastlinskega izvora in pridobljene iz obnovljivih virov. Imajo strogo politiko, da NI nobena surovina ali končni izdelek testirana na živalih. Vse surovine so brez GSO, brez živalskih sestavin, zato imajo tudi certifikate in priznanja s strani The Vegan Society, Naturewatch Trust, Cruelty Free International in The World Wildlife Foundation.

Vsa embalaža vsebuje reciklirane materiale in je primerna za nadaljnje recikliranje.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.