thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Darilni set čistil ECOS – malčkom prijazno mini

cena izdelka:
15.49 €

Iščeš izvirno in uporabno darilo? Želiš nekoga obdariti ob vselitvi v nov dom ali ob rojstvu otroka?  🙂  Ali le dobiti svoje najljubše izdelke v ugodnejšem paketu? ?

Potem je naš paket ECOS baby čistil za malčke – mini kot nalašč zate! Poskrbi za malčkovo zdravje in udobje z darilnim setom malčkom prijazno – za kar poskrbijo ECOS naravna in hipoalergena čistila.

Paket vsebuje čistilo za otroške igrače in priljubljen detergent za otroško perilo z nežnim vonjem lilije.

*Set ni darilno zavit in nima posebne embalaže.

Izdelki so popolnoma naravni, brez kemikalij, pH nevtralni in HIPOALERGENI!

Preseneti najdražje z darilnim setom ter naredi nekaj dobrega zanje in za naš planet, okay? 😉

 

Urška (Oopsi): “Vsekakor priporočam vsem tistim, ki se pripravljate na naraščaj in že vneto perete mini cunjice in vse ostale pripomočke, ki doma čakajo na novega družinskega člana. Je pH nevtralen, zelo redko povzroči draženje kože, je povsem nestrupen ter naraven. V detergentu je že prisoten tudi naraven mehčalec na osnovi kokosa, zaradi česar bodo oblačila še posebaj mehka. Ima nežen vonj po sivki. Sama sem ga preizkusila pri pranju belih, črnih in pisanih oblačil in moram reči, da se za vse odlično obnese.”

Kim: “Glede na alergije, ki jih ima moj malček, sem bila zelo previdna pri izbiranju čistil za izdelke, ki so v neposrednem stiku z njim. Ecos izdelki so me navdušili in jih uporabljam že več kot eno leto in jih ne menjam za nič. Priporočam vsem, ki imajo otroke. :)”

Sestava:

  • Čistilo za razkuževanje igrač: Water, Alcohol Denat. (Corn-Derived Solvent), Plant-Based Surfactant (<5% non-ionic), Potassium Sorbate (Plant-Based Food Grade Preservative), Citric Acid (Plant-Based pH Adjuster).
  • Detergent za perilo: Water, Plant-Based Surfactant Blend (5-15% anionic, 5-15% amphoteric, <5% non-ionic), Phenoxyethanol (preservative), Alcohol Denat. (corn-derived), Methylisothiazolinone (preservative), Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Oil, Parfum.

Uporaba: 

  • Čistilo za razkuževanje igrač: Nanesite na otroške igrače in obrišite. Hitro odstranjuje umazanijo, olja in sluzaste snovi. Je NEtoksično in biorazgradljivo.
  • Detergent za perilo:  V prostor za detergent v pralnem stroju vlij nekaj tekočine in operi perilo po navodilih na etiketi. 

Pri “Earth friendly products” verjamejo, da je pomembno prav to kar je v notranjosti. Ravno zato so porabili skoraj 50 let za izpopolnjevanje svojih čistil, ki delujejo odlično, pa še varni so za uporabnike in naš planet.

Podjetje je družinsko in je bilo ustanovljeno leta 1967. Že od takrat je njihov cilj, da bi bila naravna čistila dostopna vsem in vsakemu gospodinjstvu. Z linijo “ECOS” so dokazali, da naravni in eko izdelki niso nujno dragi.

V podjetju pri proizvodnji uporabljajo obnovljivo energijo in upoštevajo standarde za “zero-waste” ter tako pri proizvodnji ustvarijo čim manj odpadkov.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.