thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Darilni set za perilo Ecoegg – pomladno cvetje

cena izdelka:
29.99 €

Komplet trenutno ni na voljo.

Iščeš izvirno in uporabno darilo? Želiš nekoga obdariti ob vselitvi v nov dom, ali le sebe razveseliti z ugodnejšim paketom?  : )

Potem je naš paket Ecoegg za perilo kot nalašč zate! Vsi moramo namreč prati perilo vendar je to opravilo lahko vsaj malo lažje – za kar poskrbjo Ecoegg jajčka 😉

Ecoegg je naravna alternativa, za vse ki ne marate detergentov za perilo ali imate težave s kožo. NE vsebuje agresivnih kemikalij in je prijazna do okolja, tvoje kože in denarnice, en nakup zadostuje za kar 70 pranj, kar pomeni da okoli ENO leto, ne rabiš kupovati detergenta : )

Paket pa vsebuje tudi dve jajci za v sušilni stroj, ki bosta skrajšali čas sušenja, perilo pa bo po sušenju mehko in odišavljeno!

Za barvno in belo perilo. Primerno tudi za alergike, saj so izdelki HIPOALERGENI. *Set ni darilno zavit in nima posebne embalaže.

Prihrani energijo in denar ter naredi nekaj dobrega zase in naravo, okay? 😉

Saša: “Vzela sem tale paket in je super 

Urška (Oopsi): “V bistvu je uporaba povsem preprosta. V pralni stroj namečeš umazane cunje, v boben pa vržeš še pralno jajce. Zaštartaš poljuben program in opereš. ?Ja, to je vsa umetnost. Oblačila se povsem temeljito operejo. Sama sem jih še posušila na sušilnem programu (imam pralno-sušilni stroj), pralno jajce odstranila, sem pa dodala obe sušilni jajčki. Res je, da vonj oblačil po sušenju ni bil tako intenziven, kot sem sicer vajena, tako da se boste verjetno nad jajčki navdušili predvsem tisti, ki prisegate na malenkost bolj nežne vonje. Jajčka poskrbijo tudi za krajši čas sušenja oblačil, perilo lepo zmehčajo in nežno odišavijo. Preveri, kaj je še povedala Urška >>

UPORABA: SPralno jajce vstavi v pralni stroj in normalno operi perilo. Sušilno jajce vstavi v sušilni stroj. Paket vsebuje 2 sušilni jajci in 4 dišeča polnila. 
Sestava: Dišeče polnilo vsebuje glycerol monosteate in parfum.

Uporabo preveri v videu!

https://www.youtube.com/watch?v=Qy09tDISAdk

 

Ecoegg je nastal kot alternativa kemičnim izdelkov za pranje perila, ki niso bili prijazni do kože, kot tudi ne naravni. Z Izkoriščanje moči narave so izvalili njihov prvi izdelek – Ecoegg pralno jajce in kasneje dodali še ostale super izdelke.

Velik povdarek dajo na proizvodnjo okolju prijaznih proizvodov, ki ne vsebujejo kemikalij, so okolju prijazni in dobri za naše zdravje. Prav tako so zelo ponosni, da je proizvodnja v Združenem kraljestvu ter da nikoli, res nikoli ne testiranjo na živalih.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.