thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Beanies instant kava Irish Cream Decaf

cena izdelka:
5.99 €

Beanies kava Irish Cream Decaf

Želiš popestriti svojo JUTRANJO rutino pitja kave? Instant Beanies kava Irish Cream Decaf z aromo likerja Irish Cream, ki prinaša užitek in napoveduje čudovit in navihan dan. Nor okus in malo kalorij 🙂 Beanies Irish Cream decaf ima namreč le 2 kaloriji na porcijo!

Izdelek je veganski, brez sladkorja, brez glutena in brez oreščkov. 

Že zjutraj poskrbi za pravo doživetje z malo kalorijami 😉

 

SESTAVA: vrhunska kava, posušena z zamrzovanjem, aroma. Beanies The Flavour Co. uporablja le najboljše sestavine, zato je pitje kave Beanies vedno navdušujoča izkušnja.

Neto količina: 50 g

Uporaba: Zvrhano žličko kave prelijte s sveže zavreto vodo in premešajte. Zaradi polnega okusa je kava odlična tudi brez sladkorja. Skodelica kave ima tako le 2 kaloriji.

Proizvajalec in poreklo: Beanies The Flavour Co., Velika Britanija.

 

Podjetje Beanies s pomočjo najboljših sestavin izdelujejo kave z različnimi okusi. Zaradi različnih okusov, ki se skrivajo v kavicah Beanies, se za vsakega najde nekaj. Beanies kava ima le 2 kaloriji na porcijo! Njihovi izdelki so veganski, brez sladkorja, brez glutena in brez oreščkov. 

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.