thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Ecoegg – bambusne brisače za večkratno uporabo

cena izdelka:
15.99 €

Papirnate brisače – tudi ti ne moreš brez njih? Nič več! 🙂

Spoznaj popolno EKO alternarivo, ki v celoti nadomešča drage in neekološke papirnate brisače!
Ecoegg bambusne brisače izgledajo podobno kot navadne papirnate brisače, vendar so veliko VEČ kot to 🙂 So za večkratno uporabo – samo opereš jih in ko se posušijo so kot nove in pripravljene na ponovno uporabo.
Narejen so iz ekološkega, trajnostnega certificiranega organskega bambusa. Brisače so močne (zdržijo celo težo 10kg) in super vpojne. Bambus je ena od najmočnejših in najbolj vpojih naravnih snovi. Vpije več kot 10-krat toliko kot običajne papirante kuhinjske krpe.

Za razliko od običajnih papirnatih brisač, ki so uporabne enkrat nato pa romajo v smeti, so te super brisače za VEČKRATNO UPORABO! Samo opereš jih v pralnem stroju in spet so kot nove – zdržijo pa celo do 85 pranj 🙂 (cel paket tako zadostuje za 1700 pranj!)

Zamenjaj svoje kuhinjske brisače s temi okolju prijaznimi, varčnimi večkratno uporabnimi brisačkami in naredi nekaj dobrega za svojo denarnico in naravo!

UPORABA: Uporabljaj za vsakodnevno brisanje, kot navadne papirnate brisače. Po uporabi pa brisače le operi v pralnem stroju do 85 krat na 40°C. Ne suši v sušilcu in ne likaj ter ne peri z mehčalcem! Lahko uporabljaš celo belilo.
Sestavine: Organski bambus.

Količina: 20 brisačk v velikosti cca 28 x 29 cm.

Uporabo preveri v videu!

https://www.youtube.com/watch?v=9TwI3Cr36WM

Ecoegg je nastal kot alternativa kemičnim izdelkov za pranje perila, ki niso bili prijazni do kože, kot tudi ne naravni. Z Izkoriščanje moči narave so izvalili njihov prvi izdelek – Ecoegg pralno jajce in kasneje dodali še ostale super izdelke.

Velik povdarek dajo na proizvodnjo okolju prijaznih proizvodov, ki ne vsebujejo kemikalij, so okolju prijazni in dobri za naše zdravje. Prav tako so zelo ponosni, da je proizvodnja v Združenem kraljestvu ter da nikoli, res nikoli ne testiranjo na živalih.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.