thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Ecoegg odstranjevalec trdovratnih madežev na tkaninah

cena izdelka:
11.99 €

Ecoegg odstranjevalec madežev

Pri Ecoeggu so se lotili trdovratnih madežev IN težav s plastiko. Veganska formula na rastlinski osnovi , ki je močna a hkrati prijazna do okolja.

Formula ne vsebuje klorovega belila, ni strupen za vodne organizme, je veganska IN rastlinska, a kljub temu se odlično spopade z najtrdovratnejšimi madeži.

Plastenka je izdelana iz plastike, ki jo je mogoče 100 % reciklirati. Poleg tega se je Ecoegg povezal s podjetjem POP, ki pobira plastiko na obalah in prepreči, da bi končala v morju. Iz nje so narejene plastenke odstranjevalca madežev!

Znebi se najhujših madežev s tvojih najljubših oblačil in naredi nekaj dobrega zase in za naravo, okay  🙂

Količina: 500ml

Sestavine: <5% Non-ionic surfactants, Amphoteric surfactants, Anionic surfactants; Also contains: Benzisothiazolinone, Enzymes. Benzisothiazolinone.

INCI: Water, sodium laureth sulphate, cocamidopropyl betaine, alkyl polyglucoside, alkyl alcohol ethoxylate, peg 8 glyceryl isostearate, Amylase, Subtilisin, Pectinase, Benzisothiazolinone, citric acid, Vegatable oil blend.

Uporaba: Navlaži tkanino. Manjšo količino nanesi na madež. Normalno operi. Ni priporočljivo za volno, svilo in druge občutljive tkanine.

Ecoegg je nastal kot alternativa kemičnim izdelkov za pranje perila, ki niso bili prijazni do kože, kot tudi ne naravni. Z Izkoriščanje moči narave so izvalili njihov prvi izdelek – Ecoegg pralno jajce in kasneje dodali še ostale super izdelke.

Velik povdarek dajo na proizvodnjo okolju prijaznih proizvodov, ki ne vsebujejo kemikalij, so okolju prijazni in dobri za naše zdravje. Prav tako so zelo ponosni, da je proizvodnja v Združenem kraljestvu ter da nikoli, res nikoli ne testiranjo na živalih.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.