thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Ecoegg pralno jajce – pomladno cvetje za 70 pranj

cena izdelka:
16.99 €

Izdelek je žal pošel :( Lahko se prijaviš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo!

Pralno jajce Ecoegg

Imaš občutljivo kožo in težave z detergenti za perilo? Preizkusi naravno HIPOALERGENO alternativo – pralno jajce Ecoegg! Ecoegg Jajce za pranje je super naravna alternativa, za vse ki ne marate agresivnih detergentov za perilo. Ne vsebuje škodljivih kemikalij in je prijazno do okolja, tvoje kože in denarnice, en nakup zadostuje za kar 70 pranj, kar pomeni da kar dolgo časa, ne boš rabil/a kupovati detergenta! 🙂

Več o uporabi preveri v videu pod “sestavo in uporaba” desno. Poleg pralnega jajca pa lahko uporabiš še naravni mehčalec.

S pomočjo narave operi svoje perilo ter naredi nekaj dobrega zase in naravo, okay?

 

Taja: “Zelo zadovoljna…že nekaj časa uporabljam.”

Barbi (vlog Barbi in Matic): “Dokler ne sprobas – pojma nimas kako zakon je!  Te zanima kako je Barbi testirala Ecoegg? Klikni >>

Ursula: “Prat sem dala umazane serviete in brisače na 60 stopinj. Madeži so šli dol, diši lepo nežno (kar mi itak paše, ker nikoli ne uporabljam mehčalca zaradi alergije). Posušene v sušilcu niso bile ne trde, ne zmečkane. Meni ni žal ;)”

Saša: “Men je tole zakon  pa se tista dva jajčka za v sušilca top top top 

Anika: “Jaz sem zadovoljna, z njim perem brisače, temne in barvne cote pa tut otroške cotke…dodajam pa mehčalec, ker imamo radi, da malo bolj dišijo…priporočam”

Ksenija: “2x sem prala, pa ni nobene razlike s praškom. Tak da dela 

Nika: “Jaz sem zdaj oprala prvi stroj z njim. Za zdaj kaže uredu. Vonja nekega nima. Res je da js nevem kok umazanega perila nimam, ker ni živali in otrok…krpe se pa itak prekuhavajo 🙂 diši pa perilo po mehčalcu tko da je za zdaj ok 

Uporaba: Jajce vstavi v pralni stroj namesto detergenta. Po želji lahko dodaš mehčalec (tudi tablete za mehčanje vode). Polnilo v jajcu zadostuje za 70 pranj (gospodinjska uporaba), potem je potrebno dodati pralne kroglice oz. refill. Pred prvo uporabo je potrebno v jajce vstaviti vrečko priloženih belih kroglic in vrečko priloženih črnih kroglic. Ko se bele kroglice s časom porabijo, jih po potrebi dodaj. Dodatne kroglice dobiš v refill obliki.

Uporabo preveri v videu!

Sestava: 5-15% anionic surfactants,  15-30% non-ionic surfactants.
INCI: Calcium carbonate, Oxirane,2-(chioromethyl)-homopolymer, Saponin, Sodium C14-16 Olefin sulfonate, Sodium carbonate, Dodecan-1-ol, ethoxylated, Aluminium hydroxide.

 

 

Ecoegg je nastal kot alternativa kemičnim izdelkov za pranje perila, ki niso bili prijazni do kože, kot tudi ne naravni. Z Izkoriščanje moči narave so izvalili njihov prvi izdelek – Ecoegg pralno jajce in kasneje dodali še ostale super izdelke.

Velik povdarek dajo na proizvodnjo okolju prijaznih proizvodov, ki ne vsebujejo kemikalij, so okolju prijazni in dobri za naše zdravje. Prav tako so zelo ponosni, da je proizvodnja v Združenem kraljestvu ter da nikoli, res nikoli ne testiranjo na živalih.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.