thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

ECOS naravno čistilo za različne površine pomaranča

cena izdelka:
5.49 €

Izdelek je žal pošel :( Lahko se prijaviš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo!

Naravno čistilo za različne površine

Kaj tako diši? ECOS naravno čistilo za različne površine, pri katerem mast in ostala umazanija nimajo nobene možnosti 🙂

Čistilo ima naraven in nežen vonj pomaranče, saj je narejeno iz olj pomaranč. Ne vsebuje kemikalij, a je vseeno dovolj močan, da se odlično spopade z maščobo in ostalimi madeži, zato je primeren za čiščenje kuhinje, delovnih površin, talnih površin in celo za pečico! 

Izdelek je primeren za vegane. Narejeno je na rastlinski osnovi in je BREZ formaldehida, fosfatov, klora, amoniaka in GSO. Čistilo je biorazgradljivo in pH nevtralno.

Nokavtiraj umazanijo z močjo rastlin ter naredi nekaj dobrega zase in naravo, okay 😉 

Nina: “ECOS čistilo za različne površine pomaranča res učinkovito očisti pa še res lepo diši. Izdelek je super uporaben za vse površine, je naraven, uporaben za vse”

Količina: 500 ml

Sestavine: Water, Plant-Based Surfactant (<5% non-ionic), Citric Acid (plant-based pH adjuster), Potassium Sorbate (plant-based, food grade preservative), Alcohol Denat. (corn-derived), Sweet Orange Oil (contains EU allergen: limonene).

Več o sestavinah si lahko prebereš na http://www.ecos.com/

Uporaba: Špricni na površino, takoj pobriši. Odmakni se in občuduj počiščeno!

 

Pri “Earth friendly products” verjamejo, da je pomembno prav to kar je v notranjosti. Ravno zato so porabili skoraj 50 let za izpopolnjevanje svojih čistil, ki delujejo odlično, pa še varni so za uporabnike in naš planet.

Podjetje je družinsko in je bilo ustanovljeno leta 1967. Že od takrat je njihov cilj, da bi bila naravna čistila dostopna vsem in vsakemu gospodinjstvu. Z linijo “ECOS” so dokazali, da naravni in eko izdelki niso nujno dragi.

V podjetju pri proizvodnji uporabljajo obnovljivo energijo in upoštevajo standarde za “zero-waste” ter tako pri proizvodnji ustvarijo čim manj odpadkov.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.