thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

ECOS naravni detergent za otroško perilo sivka – 33 pranj

cena izdelka:
10.99 €

Detergent za otroško perilo

Zakaj je ta detergent za otroško perilo nekaj posebnega? Ker detergent ECOS zelo redko povzroči draženje (tudi pri ljudeh s kožno občutljivostjo ali alergijami), je nestrupen in naraven. Tvojega malčka bo nežno razvajal z vonjem sivke in kamilice.

V detergentu je že prisoten tudi naraven mehčalec na osnovi kokosa, zaradi česar bodo oblačila še posebej mehka. Dvoje v enem torej. 🙂 Poleg tega pa je prijazen tudi do barv, tako da bodo oblačila tvojega malčka še vedno pisana in živahna, kljub velikemu številu pranj! 🙂 Učinkovit je pri nizki ali visoki temperaturi pranja. Za do kar 33 pranj. Preveri paket čistil, kjer lahko detergent dobiš ugodneje.

Izdelek je HIPOALERGEN. Izdelek je primeren za vegane.

Narejen je na rastlinski osnovi in je BREZ formaldehida, fosfatov, petrokemikalij in GSO. Čistilo je biorazgradljivo in pH nevtralno.

Osveži svoje navade pri pranju perila ter naredi nekaj dobrega zase in naravo, okay? 😉

Jani (Cool Fotr): “Kdo j reku da moški ne znamo oprat cunj, a? Uglavnem, tole je pa tko top gel z mehčalcem za perilo ane. Čist naravno, tko da Sia ne bo imela več izpuščajev 🙂 ”

Iris Mulej: “Jaz sem jih zelo vesela, saj ne samo da so ekološka, so tudi varna za naše najmlajše. Detergent za otroška oblačilca, čistilo za igračke ter detergent za flaške, dudice itd. Pa še lepo nežno dišijoPreveri, kaj je še povedala Iris >> ”

Danijela (Mami na off): “Za pranje izjemno umazanih oblačil mojih fantov sem uporabila naravni detergent Ecos za otroško perilo, ki ga dobite v trgovini Okay.si Res priporočam! Lepo diši, ne onesnažuje okolja in vsebuje naravni mehčalec zaradi katerega so oblačila še posebno mehka in primerna za nežno in občutljivo kožo naših sončkov. Daljši zapis Danijele preberi s klikom >>

Urška (Oopsi): “Vsekakor priporočam vsem tistim, ki se pripravljate na naraščaj in že vneto perete mini cunjice in vse ostale pripomočke, ki doma čakajo na novega družinskega člana. Je pH nevtralen, zelo redko povzroči draženje kože, je povsem nestrupen ter naraven. V detergentu je že prisoten tudi naraven mehčalec na osnovi kokosa, zaradi česar bodo oblačila še posebaj mehka. Ima nežen vonj po sivki. Sama sem ga preizkusila pri pranju belih, črnih in pisanih oblačil in moram reči, da se za vse odlično obnese. Kaj je še zapisala Urška, najdeš na linku >>

Kim: “Glede na alergije, ki jih ima moj malček, sem bila zelo previdna pri izbiranju čistil za izdelke, ki so v neposrednem stiku z njim. Ecos izdelki so me navdušili in jih uporabljam že več kot eno leto in jih ne menjam za nič. Priporočam vsem, ki imajo otroke. :)”

Količina: 1000 ml

Sestavine:Water, <5% amphoteric surfactants, <5% anionic surfactants, <5% non-ionic surfactants, phenoxyethanol, methylisothiazolinone, denatured alcohol and perfume

Uporaba: V prostor za detergent v pralnem stroju vlij nekaj tekočine in operi perilo po navodilih na etiketi. 

Pri “Earth friendly products” verjamejo, da je pomembno prav to kar je v notranjosti. Ravno zato so porabili skoraj 50 let za izpopolnjevanje svojih čistil, ki delujejo odlično, pa še varni so za uporabnike in naš planet.

Podjetje je družinsko in je bilo ustanovljeno leta 1967. Že od takrat je njihov cilj, da bi bila naravna čistila dostopna vsem in vsakemu gospodinjstvu. Z linijo “ECOS” so dokazali, da naravni in eko izdelki niso nujno dragi.

V podjetju pri proizvodnji uporabljajo obnovljivo energijo in upoštevajo standarde za “zero-waste” ter tako pri proizvodnji ustvarijo čim manj odpadkov.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.