thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

ECOS naravni detergent za strojno pranje posode – 47 pranj

cena izdelka:
10.99 €

Izdelek je žal pošel :( Lahko se prijaviš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo!

ECOS naravno sredstvo za pomivalni stroj

Se lahko posoda tudi v stroju pomije na naraven način? Seveda! 🙂

Z ECOS naravnim gelom za strojno pomivanje posode! Detergent je naraven in NE-toksičen, zato je odlična alternativa navadnim detergentom in tabletam za pomivalni stroj. Je brez vonja, petroleja in belil, kar pa te bo navdušilo je to, da ima ECOS naravna tekočina za pomivalni stroj že vgrajeno sredstvo za sijaj! V enem koraku se znebi madežev in maščobe s posode ter poskrbi, da se bo iz stroja bleščalo.

Izdelek je primeren za vegane. Izdelek je primeren za greznice.

Narejen je na rastlinski osnovi in je BREZ formaldehida, fosfatov, klora, amoniaka in GSO. Čistilo je biorazgradljivo in pH nevtralno.

Operi posodo s pomočjo narave in živalim prijazno ter naredi nekaj dobrega zase in naravo, okay? 😉

ECOS naravno sredstvo za pomivalni stroj

Količina: 1180 ml

Sestavine: Water, Sodium Citrate (plant-based water softener), Plant-Based Surfactant (<5% non-ionic), Citric Acid (plant-based pH adjuster), Xanthan Gum (plant-based, food grade thickener), Enzyme Blend (stain remover), Potassium Sorbate (plant-based, food grade preservative).

Uporaba: V prostor za detergent v pomivalnem stroju (tja, kamor gredo tablete za pomivalni stroj), vnesi 25ml detergenta in nastavi program za pranje. 

Pri “Earth friendly products” verjamejo, da je pomembno prav to kar je v notranjosti. Ravno zato so porabili skoraj 50 let za izpopolnjevanje svojih čistil, ki delujejo odlično, pa še varni so za uporabnike in naš planet.

Podjetje je družinsko in je bilo ustanovljeno leta 1967. Že od takrat je njihov cilj, da bi bila naravna čistila dostopna vsem in vsakemu gospodinjstvu. Z linijo “ECOS” so dokazali, da naravni in eko izdelki niso nujno dragi.

V podjetju pri proizvodnji uporabljajo obnovljivo energijo in upoštevajo standarde za “zero-waste” ter tako pri proizvodnji ustvarijo čim manj odpadkov.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.