thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

ECOS naravno čistilo za otroške igrače in sobo

cena izdelka:
6.99 €

Izdelek je žal pošel :( Lahko se prijaviš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo!

Naravno čistilo za otroške igrače in sobo

Malčki nonstop nekaj nosijo v usta, zato morajo biti njihove igračke zares čiste!

Sedaj jih lahko očistiš na naraven način in zelooo preprosto. 🙂 Le poškropiš jih z ECOS naravnim čistilom za otroške igrače in obrišeš s čisto krpo. Poleg igračk, pa lahko z le nekaj šprici počistiš tudi otroško sobico! Od tal do pohištva. 🙂  Preveri paket čistil, kjer lahko čistilo dobiš ugodneje.

Narejeno je na rastlinski osnovi in je BREZ formaldehida, fosfatov, klora, amoniakain GSO. Čistilo je biorazgradljivo in pH nevtralno.

Izdelek je primeren za veganeIzdelek je primeren za greznice.

Očisti igračke svojega malčka ter naredi nekaj dobrega zanj in za naravo, okay? 😉

Špela: “Tudi jaz uporabljam čistilo za igračke že kar nekaj časa in je super. Največkrat z njim pobrišem talne puzzle 🙂 je zakon, ni treba prat pod vodo in sušit.”

Nastja: “Jaz uporabljam čistilo za igračke in sem zadovoljna! Dobro očisti tudi stolček za hranjenje, kjer se vedno najde kak zasušen ostanek 🙂 ”

Polona: “ECOS naravno čistilo za razkuževanje otroških igrač in sobe sem kupila pred prihodom novega družinskega člana. Tako me ni nikoli strah ko razkužujem igrače in ostale stvari, da bi škodovala mojemu otoku. Odlično in naravno! Navdušena! Priporočam vsem mamicam!”

Hana: “Čistilo za igrače je super, predvsem za pena puzle

Dada: “Izdelek je the best – pošpricaš in pobrišeš, bacilov ni več in mi smo srečni? ”

Iris Mulej: “Jaz sem jih zelo vesela, saj ne samo da so ekološka so tudi varna za naše najmlajše. Detergent za otroška oblačilca, čistilo za igračke ter detergent za flaške, dudice itd. Pa še lepo nežno dišijo. Več si lahko prebereš s klikom na >>

Urška (Oopsi): “Naravno čistilo za razkuževanje otroških igračk je nekaj naaaajboljšega, kar sem preizkusila v zadnjem času. Sama ga sicer uporabljam tudi za čiščenje Jakove sobice (v bistvu ga uporabljam tako za čiščenje omare, posteljice, polic, posprejala sem celo tla! ?). Jakove igračke sem do sedaj vedno umivala kar pod vodo ali v pomivalnem stroju. No, sedaj pa je čiščenje in razkuževanje postalo povsem enostavno. Igračke – tiste za v vodo, avtomobilčke, grizala, kocke,… vse posprejam, obrišem s papirnatimi brisačkami in to je to. Čistilo ima nevtralen pH, je povsem nestrupeno, hipoalergeno, brez petrokemikalij, fotmaldehidov, fosfatov in klora. Kaj vse je še napisala Urška lahko prebereš s klikom >>

Jani (Cool Fotr): kaj o čistilu pravi Cool Fotr, pa preveri kar v videu spodaj 🙂

 

Količina: 650 ml

Sestavine: Water, Alcohol Denat. (Corn-Derived Solvent), Plant-Based Surfactant (<5% non-ionic), Potassium Sorbate (Plant-Based Food Grade Preservative), Citric Acid (Plant-Based pH Adjuster).

Uporaba: Nanesite na otroške igrače ali površine v sobici in obrišite. Hitro odstranjuje umazanijo, olja in sluzaste snovi. Je NE toksično in biorazgradljivo.

Pri “Earth friendly products” verjamejo, da je pomembno prav to kar je v notranjosti. Ravno zato so porabili skoraj 50 let za izpopolnjevanje svojih čistil, ki delujejo odlično, pa še varni so za uporabnike in naš planet.

Podjetje je družinsko in je bilo ustanovljeno leta 1967. Že od takrat je njihov cilj, da bi bila naravna čistila dostopna vsem in vsakemu gospodinjstvu. Z linijo “ECOS” so dokazali, da naravni in eko izdelki niso nujno dragi.

V podjetju pri proizvodnji uporabljajo obnovljivo energijo in upoštevajo standarde za “zero-waste” ter tako pri proizvodnji ustvarijo čim manj odpadkov.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.