thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

ECOS naravno milo za roke limonska trava

cena izdelka:
4.99 €

Izdelek je žal pošel :( Lahko se prijaviš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo!

Naravno milo za roke

Tudi tvoje roke si zaslužijo najboljšo nego! Pri znamki ECOS so ustvarili to tekoče naravno milo za roke, ki je zasnovano tako, da tvoje kože NE BO izsušilo. Odišavljeno je z eteričnimi olji organske limonske trave, ki poskrbi za svež in nežen vonj. Desno preveri, kako so uporabniki zadovoljni s tem naravnim milom za roke. 😉

Milo se odlično obnese tako v kopalnici, kot v kuhinji 🙂  

Izdelek je primeren za vegane. Izdelek je primeren za greznice. Narejeno je na rastlinski osnovi in je BREZ formaldehida, fosfatov, klora, amoniaka in GSO. Čistilo je biorazgradljivo in pH nevtralno.

Umivaj svoje roke z naravnim milom ter naredi nekaj dobrega zase in naravo, okay? 😉

Silvija: “Milo za roke je res supersko! Po njem nisem imela suhih rok, kremic za roke enostavno nisem več uporabljala, pa še diši božansko. Milo bi priporočila res vsakemu, ki bi končno rad imel roke nežne, mehke in ne suhe.”

Količina: 500 ml

Sestava: Aqua, Cocoamidopropyl Betaine, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidpropylamine Oxide, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Phenoxyethanol (Preservative), Glycerin (plant-based skin softener), Tocopherol (Natural vitamin E), (contains EU allergens: citral, benzyl benzoate).

Uporaba: Nanesi na mokre roke, jih namili in speri.

Pri “Earth friendly products” verjamejo, da je pomembno prav to kar je v notranjosti. Ravno zato so porabili skoraj 50 let za izpopolnjevanje svojih čistil, ki delujejo odlično, pa še varni so za uporabnike in naš planet.

Podjetje je družinsko in je bilo ustanovljeno leta 1967. Že od takrat je njihov cilj, da bi bila naravna čistila dostopna vsem in vsakemu gospodinjstvu. Z linijo “ECOS” so dokazali, da naravni in eko izdelki niso nujno dragi.

V podjetju pri proizvodnji uporabljajo obnovljivo energijo in upoštevajo standarde za “zero-waste” ter tako pri proizvodnji ustvarijo čim manj odpadkov.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.