thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Ecover belilo in odstranjevalec madežev

cena izdelka:
3.99 €

Izdelek je žal pošel :( Lahko se prijaviš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo!

Belilo za tkanine

Naravna alternativa klorovemu belilu? Tukaj je Ecover belilo za tkanine, ki poskrbi, da bodo bela oblačila bela – ne belkasta, ne skoraj bela, ampak zares bela. Ecover belilo učinkovito odstranjuje madeže  čaja ali testenin, brez škodljivih kemikalij. Belilo deluje na osnovi kisika.

Belilo je odlično za pranje belega perila, za  predpranje madežev ali za odmakanje trdovratnih madežev pred pranjem. Embalaže je narejena iz recikliranega kartona. Preizkusi tudi Ecover odstranjevalec madežev.

Poskrbi, da bo belo perilo zares belo brez uporabe kemikalij in naredi nekaj dobrega zase in za naravo, okay?  🙂

 

Količina: 400g

Sestavine: 30%: Oxygen-based bleaching agen, drugo: Sodium bicarbonate

INCI: Sodium sulfate, Sodium carbonate peroxide, Sodium bicarbonate, Sodium carbonate, Glycerin

Uporaba: Umazana oblačila pred pranjem namočite v mešanico tople vode in belila – ali dodajte običajnemu pranju za dodaten učinek. Uporabite kot splošno belilo po vsem domu.

Ecover je znamka ekoloških čistil brez fosfatov, ki obstaja že 35 let. Njihov cilj že od nekdaj je zmanjšanje vpliva čistil na okolje.

Naravna je ogromen laboratorij, ki jih vedno znova navdihuje. Nikoli ne pozabijo, kaj se dogaja z njihovimi izdelki ali sestavinami, potem ko zapustijo pomivalno korito ali straniščno školjko. Zato so vsi njihovi izdelki posebej razviti za hitro in v celoti biološko razgradljivost.

Njihovi izdelki imajo certifikat “B corporation”, ki ga podeljuje neprofitna organizacija B Lab podjetjem, ki izpolnjujejo določene standarde socialne in okoljske učinkovitosti.

Vsi njihovi izdelki imajo “Cruelty free” certifikat, kar pomeni da NISO testirani na živalih!

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.