thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Ecover detergent za pomivanje posode limona in aloe vera

cena izdelka:
2.99 €

Izdelek je žal pošel :( Lahko se prijaviš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo!

Detergent za pomivanje posode Ecover

Končno lahko pomivaš posodo brez skrbi in pomislekov ali bo imel detergent za pomivanje posode negativni učinek na zdravje tvoje družine ali naravo. Vseeno pa se ta naravni detergent za pomivanje posode odlično spopade tudi z najhujšimi mastnimi madeži! Preveri tudi ostale vonje, ki so na voljo.

Izdelek je biorazgradljiv, plastenka je izdelana iz 100% reciklirane plastike.

Očisti svojo posodo brez kemikalij ter naredi nekaj dobrega za svojo družino in naravo, okay ?

 

Količina: 450ml

Sestavine: 5-15%: Anionic surfactants, Non-ionic surfactants. <5%: Amphoteric surfactants, Perfume (Limonene). Others: Water, Lactic acid, Alcohol denat., Citric acid, Extract aloe vera.

INCI: Aqua, Sodium lauryl sulfate, Lauryl glucoside, Cocamidopropyl betaine, Lacitc acid, Sodium octyl sulphate, Parfum, Alcohol denat., Limonene, Citric acid, Aloe Barbadensis leaf juice

Uporaba: En stisk detergenta zadostuje za celotno korito vode.

Ecover je znamka ekoloških čistil brez fosfatov, ki obstaja že 35 let. Njihov cilj že od nekdaj je zmanjšanje vpliva čistil na okolje.

Naravna je ogromen laboratorij, ki jih vedno znova navdihuje. Nikoli ne pozabijo, kaj se dogaja z njihovimi izdelki ali sestavinami, potem ko zapustijo pomivalno korito ali straniščno školjko. Zato so vsi njihovi izdelki posebej razviti za hitro in v celoti biološko razgradljivost.

Njihovi izdelki imajo certifikat “B corporation”, ki ga podeljuje neprofitna organizacija B Lab podjetjem, ki izpolnjujejo določene standarde socialne in okoljske učinkovitosti.

Vsi njihovi izdelki imajo “Cruelty free” certifikat, kar pomeni da NISO testirani na živalih!

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.