thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Ecover mehčalec za perilo – gardenia & vanilla

cena izdelka:
3.99 €

Izdelek je žal pošel :( Lahko se prijaviš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo!

Ecover mehčalec za perilo

Ecover mehčalec za perilo je čudovito odišavljen in poskrbi za prijetno mehko perilo. Njegova formula je zasnovana z zeleno tehnologijo in ne vsebuje palmovega olja. Namesto tega vsebuje olje iz oljne ogrščice (pridobljeno iz evrope), ki mehča in pomaga pri negi tkanin. Mehčalec je narejen na rastlinski osnovi in je primeren tudi za ljudi z občutljivo kožo.

Zadostuje za cca 25 pranj.

Neguj svoje občutljivo perilo z naravnim mehčalcem in naredi nekaj dobrega zase in za naravo, okay? 🙂

Količina: 750ml

Sestavine: 5-15%: Cationic surfactants, <5% Parfum (Hexyl cinnamal, Citronellol), Lactic acid, Water, Propylene glycol, Magnesium chloride.

INCI: Aqua, Rapeseed-based esterquat, Propylene Glycol, Parfum, p-Anisic Acid, Lactic acid, Magnesium chloride, Hexyl cinnamal, Citronellol

Uporaba: Za pranje v pralnem stroju: Strojno pranje: Dozirajte cca. 1- 1,5 pokrovčka detergenta v dozirno posodo.  Za ročno pranje: Razredči 0,5 zamaška v topli vodi. Operi in očisti svoje perilo kot običajno.

Ecover je znamka ekoloških čistil brez fosfatov, ki obstaja že 35 let. Njihov cilj že od nekdaj je zmanjšanje vpliva čistil na okolje.

Naravna je ogromen laboratorij, ki jih vedno znova navdihuje. Nikoli ne pozabijo, kaj se dogaja z njihovimi izdelki ali sestavinami, potem ko zapustijo pomivalno korito ali straniščno školjko. Zato so vsi njihovi izdelki posebej razviti za hitro in v celoti biološko razgradljivost.

Njihovi izdelki imajo certifikat “B corporation”, ki ga podeljuje neprofitna organizacija B Lab podjetjem, ki izpolnjujejo določene standarde socialne in okoljske učinkovitosti.

Vsi njihovi izdelki imajo “Cruelty free” certifikat, kar pomeni da NISO testirani na živalih!

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.