thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Ecozone odstranjevalec trdovratnih madežev na tkaninah

cena izdelka:
6.99 €

Odstranjevalec madežev

Kaj ni grozno, ko se tvoje najljubše oblačilo umaže in te skrbi, da ne bo nikoli več čisto? Ni problema! Tukaj je odstranjevalec madežev Ecozone!

Z Ecozone odstranjevalcem madežev za trdovratne madeže se lahko od madežev posloviš! Odpravlja namreč skoraj vse trdovratne madeže, kot so kri, paradižnik ali čokolada, tako da ga lahko uporabiš tudi pri najhujših umazanih nesrečah :).  Je biorazgradljiv in BREZ strupenih kemikalij. Uporabljaš ga lahko za bela in pisana oblačila.

Izdelek je primeren za VEGANE!

Izdelek je primeren za greznice.

Znebi se najhujših madežev s tvojih najljubših oblačil in naredi nekaj dobrega zase in za naravo, okay?  🙂

Količina: 300ml

Sestavine: Aqua, Glycerin, sodium laureth sulfate, Alcohols, HEDP sodium Salt, Phenoxyethanol, citric acid, Protease,Amylase, Cellulase, Lipase.

Uporaba: Nanesi toliko odstranjevalca madežev, da prekriješ madež, ki ga želiš odstraniti. Podrgni tkanino in pusti delovati 10 minut. Normalno operi.

Pri Ecozone želijo narediti vaše domove varne in čiste, brez bacilov in umazanije. To se da doseči le s čistili brez toksinov, zato so za tvoj dom izdelki Ecozone super izbira! Za njih “zeleno” pomeni spoštovanje okolja in način življenja prav vsak dan. Z uporabo njihovih čistili, boš naredil/a nekaj dobrega in prijaznega zate, tvoj dom in za naš planet.

Njihovi izdelki NISO testirani na živalih in so veganski (nekateri izdelki, pa so celo hipoalergeni, označeni so s certifikatom Allergy UK).

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.