thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Ecozone naravni detergent za posodo nežen do kože

cena izdelka:
4.49 €

Naravni detergent za posodo

Imaš občutljive roke, kar se še posebaj pozna po pomivanju kupa umazane posode? Potem preprosto moraš preizkusiti Ecozone nežen naravni detergent za posodo, ki NE vsebuje dišav in je narejen tako, da je nežen do tvoje kože. Do maščobe in zasušene hrane na posodi pa je neusmiljen. Posoda bo po pranju sijoča, znova in znova, tvoje roke pa pomirjene in brez sledov škode, ki jih na koži naredijo agresivni detergenti polni kemikalij.

Izdelek je primeren za VEGANE! Izdelek je primeren za greznice.

Poskrbi za umazano posodo in za svoje roke ter naredi nekaj dobrega zase in naravo, okay? 😉

Količina: 500ml

Sestavine: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Deceth-8, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Citric Acid, Potassium Sorbate

Več o sestavinah si lahko prebereš na www.ecozone.com

Uporaba: Vlij malo detergenta na gobico in ustvari peno ter očisti posodo. Primeren tudi za čiščenje drugih vodoodpornih površin.

Pri Ecozone želijo narediti vaše domove varne in čiste, brez bacilov in umazanije. To se da doseči le s čistili brez toksinov, zato so za tvoj dom izdelki Ecozone super izbira! Za njih “zeleno” pomeni spoštovanje okolja in način življenja prav vsak dan. Z uporabo njihovih čistili, boš naredil/a nekaj dobrega in prijaznega zate, tvoj dom in za naš planet.

Njihovi izdelki NISO testirani na živalih in so veganski (nekateri izdelki, pa so celo hipoalergeni, označeni so s certifikatom Allergy UK).

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.