thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

-23%

Ecozone refill za kroglo za pranje perila Pure Linen – za 1000 pranj

cena izdelka:
26.99 €

20.99 €

Izdelek je žal pošel :( Lahko se prijaviš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo!

Refill za kroglo za pranje perila

Želiš popolnoma naraven način za pranje svojih oblačil, ob enem pa še prijaznega do narave in predvsem do tvoje denarnice? Z Ecozone kroglo za pranje perila je to mogoče. Se sprašuješ kako deluje? Preprosto! Kroglo za pranje perila se preprosto napolni z dvema vrstama majhnih peletov, izdelanih iz formulacije mineralov in drugih naravnih čistilnih sredstev na osnovi rastlin. Vse kar moraš storiti je, da preprosto vržeš kroglo v pralni stroj skupaj z obleko in to je to! Enostavno! Peleti nato opravijo svoje delo.

Krogla je učinkovita tudi pri nizkih temperaturah pranja in se lahko uporablja tudi brez ciklusa izpiranja. Polnilo v krogli zadostuje za okoli 1000 pranj! Uau! 😀 Ko pa ti zmanjka kroglic (po 1000 pranjih), preprosto kupiš le tale refill in ponovno lahko pereš!

Izdelek je primeren za ALERGIKE in VEGANE!

Osveži svoje navade pri pranju perila ter naredi nekaj dobrega zase in naravo, okay? 😉

 

Količina: za do 1000 pranj

Sestavine: Rjave kroglice: Calcium Carbonate, Epoxy Resin, Saponin, α-olefin Sulfonate, Sodium Carbonate, Aluminum Hydroxide, Polyoxyethylene Lauryl Ether; Bele kroglice: Calcium Carbonate, Oxirane,2-(chioromethyl)-,Homopolymer, Saponin, Sodium Alpha-Olefin Sulfonate, Sodium Carbonate, Aluminum Hydroxide, Dodecan-l-ol, Ethoxylated, Fresh Linen Essential Oil.

Uporaba: V kroglo vstavi en paketek rjavih in en paketek belih kroglic. Polno kroglo vstavi v pralni stroj skupaj z oblačili. Operi po navodilih na oblačilih. Odstrani kroglo in oblačila operi še na programu “splakovanje” (po želji in po potrebi). Kroglo pred vstavljanjem v stroj dobro zapri, da se navoj na treh mestih zatakne. Navodila najdeš v spodnjem videu.

Pri Ecozone želijo narediti vaše domove varne in čiste, brez bacilov in umazanije. To se da doseči le s čistili brez toksinov, zato so za tvoj dom izdelki Ecozone super izbira! Za njih “zeleno” pomeni spoštovanje okolja in način življenja prav vsak dan. Z uporabo njihovih čistili, boš naredil/a nekaj dobrega in prijaznega zate, tvoj dom in za naš planet.

Njihovi izdelki NISO testirani na živalih in so veganski (nekateri izdelki, pa so celo hipoalergeni, označeni so s certifikatom Allergy UK).

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.