thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Food Huggers pokrovčka za shranjevanje avokada – 2 kosa

cena izdelka:
12.99 €

Set pokrovčkov za shranjevanje avokada

Food Huggers so zabavni in moderni “pokrovčki” iz silikona za shranjevanje hrane. Veliko sadja in zelenjave se žal ne porabi in se zato zavrže. S Food Huggers pokrovčki iz silikona, (ki je popolnoma varen za stik s hrano) sadje in zelenjava dlje časa ostanejo sveži, saj pokrovček zadrži do več 23% vlage v hrani, kot plastične vrečke ali posode. Zaradi specifične oblike in velikosti avokada, so za ta sadež razvili prav poseben set pokrovčkov. ? Set vsebuje dva pokrovčka za avokado v dveh velikostih – za manjše in večje sadeže. Pokrovčka imata tudi izboklino za koščico avokada, ki se prilega tisti polovički avokada s koščico ali drugi polovički brez nje. Izboklina se lahko s pritiskom namreč spremeni v vdolbino. 🙂 Preveri še našo ostalo ponudbo izdelkov za shranjevanje.

Food Huggers pokrovčki za shranjevanje hrane se lahko perejo v pomivalnem stroju, lahko gredo v zmrzovalnik in mikrovalovno pečico!

Brez BPA in škodljivih snovi. Set vsebuje 2 različna pokrovčka za avokado.

Manj pokvarjenega sadja = manj odpadka in manj porabljenega denarja, pa še plastične folije ne potrebuješ več! 🙂

Narejeno iz silikona primernega za stik s hrano.

Primerno za mikovalovne pečice, zmrzovalnike in pranje v pomivalnem stroju.

 

Znamko Food Huggers sta ustanovili Michelle in Adrienne, z željo pomagati ohranjati sadje in zelenjavo dlje časa svežo – na eko način seveda! Food Huggers so zabavni in moderni “pokrovčki”različnih velikosti in barv. Zaradi različnih velikosti so primerni za skoraj vso zelenjavo in sadje. Veliko sadja in zelenjave se žal ne porabi in se zato zavrže, v ZDA naj bi bila ta številka kar 48%! S Food Huggers pokrovčki iz silikona, sadje in zelenjava dlje časa ostanejo sveži, saj pokrovček zadrži do več 23% vlage v hrani, kot plastične vrečke ali posode. Manj pokvarjenega sadja = manj odpadka in manj porabljenega denarja, pa še plastične folije ne potrebuješ več! Pokrovčki se prilegajo tudi konzervam in drugim posodam, tako da so resnično zelo uporabni. 😉

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.