thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Marcel’s Green Soap detergent za pomivanje posode pomaranča in jasmin

cena izdelka:
4.49 €

Izdelek je žal pošel :( Lahko se prijaviš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo!

Detergent za pomivanje posode

Detergent za pomivanje posode  je narejena iz zeliščnega mila.  Je okolju prijazen, vendar močan in neusmiljen do mastnih madežev! Obogaten je z ekološko redkvico in bergamotko. Zaradi čudovitega vonja detergenta bo pomivanje posode postalo zabavno.

Kot vsi izdelki Marcel’s Green Soap, tudi ta detergent NE vsebuje barvil, parabenov, fosfatov, klora, amoniaka ali kislin. Vsebuje le naravne sestavine, ki so 99% biorazgradljive. Detergent zadostuje za do 100 POMIVANJ!

Jasmin ima skrivnosten, opojni vonj, dodatek pomaranče detergentu doda nekaj potrebne svežine. Preveri še ostale vonje.

Izdelek je veganski.

Nokavtiraj umazanijo z naravnim čistilom za različne površine ter naredi nekaj dobrega zase in naravo, okay? 😉

 

Količina: 500ml

Sestavine: 5%-15%  Anionic surfactants, < 5% amphoteric surfactants. Perfumes, Limonene, Citronellol, LINALOOL, METHYLISOTHIAZOLINONE, BENZISOTHIAZOLINONE. Vsebuje eterična olja.

Uporaba: Na gobico stisni majhno količino detergenta, ali v korito z umazano posodo dodaj 5ml (majhna žlica) detergenta in pomivanje posode se lahko začne. Zadostuje za do 100 pomivanj.

Marcel’s Green Soap znamko je ustvaril, tako je, Marcel. Njegova zgodba se je začela ker je bila njegova omara s čistili polna agresivnih, kemičnih izdelkov. Vedel je, da mora obstajati boljši način za čiščenje doma. Marcelov dom, kjer je živel sam s tremi hčerkami, je bil idealen kraj za zgodnje poskuse ustvarjanja okolju prijaznega mila, ki ni bilo le naravno, temveč je tudi lepo dišalo. Ko je bil Marcel zadovoljen s svojim izdelkom, je našel majhno tovarno mil na Nizozemskem, ki je prevzela proizvodnjo njegovih mil. Prodaja je počasi rastla in Marcelova mila in čistila so sedaj na voljo tudi pri nas, saj sledijo Okay viziji! 🙂

Z nakupom Marcelovih izdelkov pomagate ustaviti ogromno proizvodnjo plastike, saj je Green Soap prva blagovna znamka v zahodni Evropi s plastenkami iz 100% reciklirane plastike. Po uporabi izdelka pazite, da plastenko odvržete v pravi zabojnik in poskrbite za ponovno reciklažo ali pa plastenko uporabite za ponovno polnjenje!

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.