thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Marcel’s Green Soap koncentrirano čistilo za vse površine patchouli in brusnica

cena izdelka:
5.99 €

Izdelek je žal pošel :( Lahko se prijaviš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo!

Koncentrirano čistilo za različne površine

Si želiš v svoj dom vnašati resnično čim manj škodljivih kemikalij? To Marcel’s Green Soap koncentrirano čistilo za različne površine je prava izbira!ENO čistilo je primerno praktično za vse! Lahko ga uporabiš za pomivanje tal, čiščenje kopalnice in sanitarij, celo za čiščenje lesenih površin ter seveda tudi vseh kuhinjskih površin :). Čistilo se z razlogom imenuje “all purpose”!

Kot vsi izdelki Marcel’s Green Soap, tudi to čistilo NE vsebuje barvil, parabenov, fosfatov, klora, amoniaka ali kislin. Vsebuje le naravne sestavine, ki so 99% biorazgradljive. Iz koncentrata lahko natediš tudi čistilo za različne površine – v prazno 500ml plastenko vlij 125 ml koncentriranega čistila.

Kombinacija vonjev patchoulija in brusnice poskrbi zato, da ko začneš čistiti, se ne moreš ustaviti! 😉 Pachouli ima sladek in pikantno-zemeljski vonj, ki je zelo učinkovit proti neželenim vonjavam. V šestdesetih letih je še posebej priljubljen za prikrivanja vonja po cigaretah. Vonj je dopolnjen s svežim kislim vonjem brusnice, mmmm! Preveri še ostale vonje.

Izdelek je veganski.

Nokavtiraj umazanijo s KONCENTRIRANIM čistilom ter naredi nekaj dobrega zase in naravo, okay? 😉

 

Količina: 750ml

Sestavine: <5%  Anionic surfactants, amphoteric surfactants. Perfume: CUMARIN, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONENE. Preservatives (METHYLISOTHIAZOLINONE, BENZISOTHIAZOLINONE). Vsebuje eterična olja.

Uporaba: Primerno za čiščenje različnih površin, ki so vododporne npr. delovne plošče, kopalnice in sanitarije, različne talne površine, kuhinjske površine, lesene površine itd. V 500ml plastenko dodaj 30ml koncentriranega čistila za čiščenje tal ali 125ml čistila, da dobiš razredčeno čistilo za različne površine.

Marcel’s Green Soap znamko je ustvaril, tako je, Marcel. Njegova zgodba se je začela ker je bila njegova omara s čistili polna agresivnih, kemičnih izdelkov. Vedel je, da mora obstajati boljši način za čiščenje doma. Marcelov dom, kjer je živel sam s tremi hčerkami, je bil idealen kraj za zgodnje poskuse ustvarjanja okolju prijaznega mila, ki ni bilo le naravno, temveč je tudi lepo dišalo. Ko je bil Marcel zadovoljen s svojim izdelkom, je našel majhno tovarno mil na Nizozemskem, ki je prevzela proizvodnjo njegovih mil. Prodaja je počasi rastla in Marcelova mila in čistila so sedaj na voljo tudi pri nas, saj sledijo Okay viziji! 🙂

Z nakupom Marcelovih izdelkov pomagate ustaviti ogromno proizvodnjo plastike, saj je Green Soap prva blagovna znamka v zahodni Evropi s plastenkami iz 100% reciklirane plastike. Po uporabi izdelka pazite, da plastenko odvržete v pravi zabojnik in poskrbite za ponovno reciklažo ali pa plastenko uporabite za ponovno polnjenje!

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.