thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Groovy Goods kuhinjska krpa iz naravnega materiala – Cactus

cena izdelka:
3.49 €

Izdelek je žal pošel :(
Lahko se prijaviš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo!

Groovy Goods kuhinjska krpa

Groovy Goods naravne gobaste krpe so izdelane iz 100 % obnovljivih surovin, večkratno pralne pri temperaturi 60°C in zato večkratno uporabne v daljšem časovnem obdobju. Krpe so biološko razgradljive v domačem kompostu (v časovnem roku cca 8 tednov), saj so sestavljene iz 70% celuloze in 30% bombaža. Krpe iz naravnih materialov so vpojne tako kot običajne plastične alternative. Zamisel o trajnosti so pri znamki Groovy Goods upoštevali tudi pri potisku, saj za tisk na krpe uporabljajo barve na vodni osnovi.

1x krpa, dimenzije: 20 cm x 17 cm

Za svojo kuhinjo poleg naravnih kuhinjskih krp uporabi še ekološka čistila ter s tem poskrbi za svoj dom in naš planet, okay? 😉

Dimenzije: 20 cm x 17 cm

Pranje v pralnem ali pomivalnem stroju.

 

Groovy Goods je nemška blagovna znamka z zero waste izdelki za čiščenje. Prisegajo na lokalno proizvodnjo in materiale, ki so naravni ter biorazgradljivi. Njihova posebnost so čistila v trdi obliki in krpe za čiščenje s simpatičnimi potiski.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.