thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Hydrophil etui za shranjevanje trdega mila

cena izdelka:
3.99 €

Etui za shranjevanje trdega mila

Živiš “zero waste” način življenja? Potem nujno potrebuješ etui za shranjevanje trdega mila! Etui nudi možnost shranjevanja trdih mil vseh standardnih dimenzij. Odslej nič ne bo oviralo tvojega trajnostnega tuširanja, tudi ko boš na poti. 🙂

Hydrophil etui je narejen iz nerjavečega jekla in je popolnoma brez plastike! Njegove dimenzije so: 110 x 88 x 32,5 mm

Da bo tvoje milo zdržalo kar najdlje ti priporočamo, da ga hraniš suhega ter ga po vsaki uporabi posušiš in nato pospraviš v etui.

Z zmanjšanjem vsakodnevne uporabe plastike narediš nekaj dobrega za svoje telo in naš planet! 🙂

Boža: “Sem jih danes dobila  krasne so”

Sestava: nerjaveče jeklo

Dimenzije: 110 x 88 x 32,5 mm

V vsakodnevnem življenju nas praktično povsod obdaja plastika, žal. Žal pa zato ker plastika potrebuje 500 let, da se razgradi in je velik onesnaževalec našega planeta. Ravno zaradi tega najdemo kar 13.000 plastičnih delcev v vsakem kvadratnem kilometru naših oceanov.

Poleg tega je večina plastičnih izdelkov narejenih iz surove nafte kar pospešuje porabo fosilnih neobnovljivih virov. Pri Hydrophil-u so se zato odločili, da nam vsaj en pomemben vsakodnevni predmet, ki ga uporabljamo vsi – zobno ščetko, zamenjajo z naravno alternativo.

Zobne ščetke Hydrophil so narejene iz biološko razgradljivega ročaja – iz 100% bambusa, ki je hitro rastoči in eden izmed najbolj trajnostnih virov na svetu. Ščetine na ščetki pa so narejene iz najlona in NE vsebujejp bisfenola A. Poleg tega pa je vsaka ščetka v lični škatlici iz okolju prijaznega recikliranega kartona, ki je prav tako biološko razgradljiv.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.