thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

-26%

Hydrophill medzobna ščetka iz bambusa velikost 2

cena izdelka:
3.99 €

2.99 €

Medzobna ščetka iz bambusa

Tudi temeljito čiščenje zob je lahko eko! Pri Hydrophil znamki proizvajajo prav proizvode za ta namen. Poleg zobnih ščekt iz bambusa so na voljo tudi medzobne ščetke, ki imajo ročaj prav tako iz bambusa! Medzobne ščetke so namenjene čiščenju težko dostopnih prostorov med zobmi. Na voljo je več različnih velikosti ščetk. Velikost 2 pomeni premer čiščenja 0,50mm.

Pakiranje vsebuje 6 kosov medzobnih ščetk.

Ščetka je veganska in fair trade. Izdelek je brez BPA. Embalaža je narejena iz papirnatih vlaken, brez plastike in se lahko reciklira ali razgradi. Preizkusi tudi zobno ščetko iz bambusa!

V svojo dnevno rutino zobne higiene dodaj ekološke izdelke in naredi nekaj dobre zase in za naš planet, okay? 🙂

 

Sestava: ročaj: 100% bbambusova vlakna, ščetine: najlon brez BPA

Uporaba: S ščetko pazljivo očisti medzobne predele. Ščetine ščetke potisni med težko dostopne prostore med zobmi. Uporabljaj brez zobne paste. Ščetine po uporabi operi pod tekočo vodo. Ščetko je potrebno zamenjati po 7 – 14 dneh.

Pakiranje vsebuje 6 kosov medzobnih ščetk.

 

V vsakodnevnem življenju nas praktično povsod obdaja plastika, žal. Žal pa zato ker plastika potrebuje 500 let, da se razgradi in je velik onesnaževalec našega planeta. Ravno zaradi tega najdemo kar 13.000 plastičnih delcev v vsakem kvadratnem kilometru naših oceanov.

Poleg tega je večina plastičnih izdelkov narejenih iz surove nafte kar pospešuje porabo fosilnih neobnovljivih virov. Pri Hydrophil-u so se zato odločili, da nam vsaj en pomemben vsakodnevni predmet, ki ga uporabljamo vsi – zobno ščetko, zamenjajo z naravno alternativo.

Zobne ščetke Hydrophil so narejene iz biološko razgradljivega ročaja – iz 100% bambusa, ki je hitro rastoči in eden izmed najbolj trajnostnih virov na svetu. Ščetine na ščetki pa so narejene iz najlona in NE vsebujejp bisfenola A. Poleg tega pa je vsaka ščetka v lični škatlici iz okolju prijaznega recikliranega kartona, ki je prav tako biološko razgradljiv.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.