thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Londee naravni dišeči vosek Clean Fresh

cena izdelka:
2.49 €

Izdelek je žal pošel :(
Lahko se prijaviš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo!

Naravni dišeči vosek

Mmm, le kdo ne obožuje dišečih voskov? Če so narejeni iz naravnih sestavin, pa se jim je res nemogoče upreti!

Londee voski so kot nalašč zate, če si želiš v svoj dom vnesti naravne in neškodljive dišave, ki bodo poskrbele za omamno odišavljene prostore. Voski so narejeni iz RASTLINSKEGA voska (soje ali repice), pridelano brez GSO, brez pesticidov in evropskega porekla. No, če te to še ni prepričalo, te bo zagotovo njihov čudovit vonj in prisrčno pakiranje BREZ PLASTIKE!

Vsi poznamo tisti čudovit vonj po svežem perilu, ki poskrbi da diši kar cela hiša! Ta vosek ima močan vonj po svežem bombažu, ki bo prinesel vetrič svežega zraka v vsak dom.

Odišavi svoj dom na naraven način. 🙂

Sestava: Sojin / repinčni vosek, barvilo, evropske arome

Čas gorenja: 12 ur, teža: 15g

Opozorilo: uporabite z izparilnikom za dišeči vosek  

EUH208 Vsebuje: AMBERMAX10% TEC, LINALOL, CASHMERAN, COUMARIN, DAMECENONE. Lahko povzroči alergijsko reakcijo. Previdnostni nasvet: P101: Če je potreben zdravniški nasvet, imejte pri roki embalažo izdelka ali etiketo. P102: Hraniti izven dosega otrok. P103: Pred uporabo preberite etiketo.

Naraven vosek pridelan brez GSO, brez pesticidov in evropskega porekla. Parfumi po evropskih standardih IFRA (International Fragrance Association), večinoma iz mesta Grasse v Franciji ali iz Velike Britanije. Naravna barvila Mica sledljivega evropskega porekla (Brez nano materialov ali alergenih snovi, razvrščena kot “nenevarna”). Naši izdelki niso testirani na živalih

 

L’Ondée naravni dišeči voski so narejeni iz naravnega voska pridelanega brez GSO, brez pesticidov in evropskega porekla. Parfumi, s katerimi so voski odišavljeni ustrezajo evropskim standardom IFRA (International Fragrance Association) in prihajajo večinoma iz mesta Grasse v Franciji ali iz Velike Britanije. Voski so nežno obarvani z naravnnimi barvili Mica sledljivega evropskega porekla. (Brez nano materialov ali alergenih snovi, razvrščena kot “nenevarna”). Izdelki niso testirani na živalih.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.