thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Method čistilo za kopalnico evkalipt in meta – refill

cena izdelka:
12.99 €

Method čistila za kopalnico

Method čistilo za kopalnico preprosto moraš imeti, ker poskrbi, da bo čiščenje kopalnice vsaj malo bolj zabavno. 🙂 Sedaj pa je tukaj še “refill” tvojega najljubšega čistila za kopalnico! Z refillom lahko več kot dvakrat napolniš tvojo prazno originalno embalažo čistila Method.

Formula na rastlinski osnovi s powergreen® tehnologijo raztopi milne in ostale nadležne madeže, da tebi potem ni treba toliko drgniti. In manj časa kot ti ga vzame čiščenje kopalnice, več ti ga ostane za namakanje v kadi. 😉 Poleg tega bodo naravne in nestrupene sestavine (kot so mlečna kislina in koruzni škrob) v čistilu poskrbele, da bo tvoja kopalnica dlje časa ostala brez vodnega kamna.

Z manj truda in porabljenega časa očisti kopalnico ter naredi nekaj dobrega zase in naravo, okay? 😉

Količina:  2000 ml

Sestava: <5%: non-ionic surfactants*, anionic surfactants*, perfume (Benzyl Salicylate). Other: Water, Alcohol denat.*, Lactic acid, Sodium citrate*, Colorant.

*rastlinskega ali mineralnega izvora

Uporaba: Špricni na površino, takoj pobriši. Odmakni se in občuduj počiščeno! Priporočljivo za tuš kabine, ploščice, kadi, steklo in ostalo opremo.

NE UPORABLJAJ na marmorju in naravnem kamnu.

Method je eno izmed najbolj trajnostno usmerjenih svetovno znanih podjetij. Zavezani so k temu, da naš planet in naše domove naredijo čistejše. Verjamejo, da so lahko čistila lepa, dišijo po cvetju, ne predstavljajo škode za ljudi, živali ali planet in da so kljub temu neusmiljena do umazanije.

Skratka, menijo, da posameznik lahko naredi nekaj za prihodnost našega skupnega planeta ter ob enem učinkovito očisti svoj dom. Njihovi izdelki, embalaže in proizvodnja so ljudem in planetu prijazni. Embalaže, ki so zasnovane za lažje recikliranje so izdelane iz reciklirane plastike ali celo iz plastike pobrane iz morja. Vsi njihovi produkti so “Cradle to Cradle” certificirani , kar pomeni da so vse njihove sestavine, materiali za embalaže, dizajn in proizvodni proces ustvarjeni tako, da so maksimalno primerni za ponovno uporabo. Prav tako imajo certifikat “B corporation”, ki ga podeljuje neprofitna organizacija B Lab podjetjem, ki izpolnjujejo določene standarde socialne in okoljske učinkovitosti.

Njihovi izdelki NISO testirani na živalih!

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.