thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Method čistilo za preprečevanje vodnega kamna – pasijonka

cena izdelka:
5.99 €

Method čistilo za vodni kamen

Kako se izogniti čiščenju vodnega kamna? ENOSTAVNO! Tukaj je Method čistilo za vodni kamen. 🙂 Preprosto ga moraš imeti, ker poskrbi, da ti kopalnice sploh ne bo potrebno več čistiti, poleg tega pa še omamno diši! 🙂

Šalo na stran, ampak Methodova powergreen®  tehnologija s samo nekaj šprici zares poskrbi, da se milni madeži in ostanki vodnega kamna na površinah ne bodo nabirali. Samo poškropi, niti obrisati ti ni treba in vodni kamen je preteklost! Kopalnica pa bo omamno dišala po pasijonki. Če ti vonj ne odgovarja imamo na voljo tole čistilo.

Plastenka je narejena iz 100% reciklirane plastike. Recikliraj tudi ti, za dobro karmo!

Izdelek je primeren za greznice.

Z le nekaj šprici se znebi vodnega kamna ter naredi nekaj dobrega zase in naravo, okay? 😉

 

Količina: 828 ml

Sestava: aqua, alcohol denat., lactic acid, coco-glucoside, potassium hydroxide, laureth-7, parfum, linalool.

Več o sestavinah si lahko prebereš na www.methodproducts.co.uk

Uporaba: Poškropi na mokre površine in pusti čarovniji, da opravi svoje! Čistilo bo poskrbelo, da se vodni kamen ne bo zasušil na površinah, ki so poškropljene.

Priporočljivo za tuš kabine, ploščice, pipe, steklo in ostalo opremo.

Ne uporabljaj na marmorju in naravnem kamnu.

 

Method je eno izmed najbolj trajnostno usmerjenih svetovno znanih podjetij. Zavezani so k temu, da naš planet in naše domove naredijo čistejše. Verjamejo, da so lahko čistila lepa, dišijo po cvetju, ne predstavljajo škode za ljudi, živali ali planet in da so kljub temu neusmiljena do umazanije.

Skratka, menijo, da posameznik lahko naredi nekaj za prihodnost našega skupnega planeta ter ob enem učinkovito očisti svoj dom. Njihovi izdelki, embalaže in proizvodnja so ljudem in planetu prijazni. Embalaže, ki so zasnovane za lažje recikliranje so izdelane iz reciklirane plastike ali celo iz plastike pobrane iz morja. Vsi njihovi produkti so “Cradle to Cradle” certificirani , kar pomeni da so vse njihove sestavine, materiali za embalaže, dizajn in proizvodni proces ustvarjeni tako, da so maksimalno primerni za ponovno uporabo. Prav tako imajo certifikat “B corporation”, ki ga podeljuje neprofitna organizacija B Lab podjetjem, ki izpolnjujejo določene standarde socialne in okoljske učinkovitosti.

Njihovi izdelki NISO testirani na živalih!

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.