thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Method čistilo za različne talne površine limona & ingver

cena izdelka:
5.99 €

Izdelek je žal pošel :( Lahko se prijaviš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo!

Čiščenje tal

Kaj tako diši? Method čistila! Čiščenje tal še nikoli ni bilo tako lahko opravilo, kot je lahko s tem čistilom za tla! Čistilo ima čudovit vonj limone ter ingverja in ga preprosto moraš preizkusiti. Diši tako dobro, da si boš želel/a jesti kar s tal. 🙂 Tega ti vseeno ne priporočamo, čeprav je ta formula popolnoma nestrupena in biološko razgradljiva. Poleg tega je šoba za škropljenje ergonomsko oblikovana tako, da pokrije tla v manj korakih ti pa se s tem izogneš nastajanju luž med pomivanjem. Preveri kako preprosto je >> 

Aja še najpomembnejša lastnost, za uporabo ne potrebuješ vedra z vodo! Čiščenje tal lahko sedaj opraviš tako, da čistilo le poškropiš in obrišeš. Enostavno in zabavno!

Izdelek je popolnoma BIORAZGRADLJIV. Plastenka je narejena iz 100% reciklirane plastike. Recikliraj tudi ti, za dobro karmo!

Le poškropi in pobriši ter naredi nekaj dobrega zase in naravo, okay? 😉

 

Ana: “Iiijaaa ? najboljsa cistila 

Tjaša: “Jaz in možek uporabljava od method – za po tleh in posodo toop pa za tamalo mamo kozmetko iz Okaya.”

Teja: “Fajn je, ko ne rabiš vode  sam zmočiš coto, pa je na hitro pobrisano  pa se diši 

Hana: “Pri dveh majhnih otrocih je čistilo za tla od Methoda top izbira – hitro počiščeno in temeljito, ter čudovito diši.”

Jasna: “Super je, ker imam dva majhna otroka in je vedno kaj napacano. Samo pošpricam po tleh in obrišem s krpo. Priporočam vsem z majhnimi otroki.”

Količina: 739 ml

Sestava: aqua, alcohol denat., phenoxyethanol, methoxyisopropanol, laureth-7, parfum, sodium citrate, limonene, citric acid, colorant.

Več o sestavinah si lahko prebereš na www.methodproducts.co.uk

Uporaba: Očisti tla brez vedra in vode. Špricni direktno na tla in pobriši s krožnimi gibi – delo opravljeno!

Priporočljivo predvsem za kamen, laminat in ploščice.

Method je eno izmed najbolj trajnostno usmerjenih svetovno znanih podjetij. Zavezani so k temu, da naš planet in naše domove naredijo čistejše. Verjamejo, da so lahko čistila lepa, dišijo po cvetju, ne predstavljajo škode za ljudi, živali ali planet in da so kljub temu neusmiljena do umazanije.

Skratka, menijo, da posameznik lahko naredi nekaj za prihodnost našega skupnega planeta ter ob enem učinkovito očisti svoj dom. Njihovi izdelki, embalaže in proizvodnja so ljudem in planetu prijazni. Embalaže, ki so zasnovane za lažje recikliranje so izdelane iz reciklirane plastike ali celo iz plastike pobrane iz morja. Vsi njihovi produkti so “Cradle to Cradle” certificirani , kar pomeni da so vse njihove sestavine, materiali za embalaže, dizajn in proizvodni proces ustvarjeni tako, da so maksimalno primerni za ponovno uporabo. Prav tako imajo certifikat “B corporation”, ki ga podeljuje neprofitna organizacija B Lab podjetjem, ki izpolnjujejo določene standarde socialne in okoljske učinkovitosti.

Njihovi izdelki NISO testirani na živalih!

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.