thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Method detergent za perilo “Orchard Fruit” za 39 pranj

cena izdelka:
16.99 €

Izdelek je žal pošel :( Lahko se prijaviš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo!

Method detergent za perilo Orchard Fruit

Detergent, zaradi katerega je vredno prati perilo 😉 Inovativni Method detergent za perilo Orchard Fruit je zelo koncentrirani tekoči detergent, ki spreminja način kako ljudje perejo perilo. Dobiš ga v elegantni plastenki in s patentirano smartclean technology® formulo na rastlinski osnovi. Detergent je prava zlobna mašina v boju proti madežem. Method detergent orchard fruit je učinkovit tudi pri nizkih temperaturah in  sestavljen iz 98% biorazgradljivih sestavin. Super zate in za naravo! 🙂

Za belo in pisano perilo. NI primerno za SVILO in VOLNO!

Osveži svoje navade pri pranju perila ter naredi nekaj dobrega zase in naravo, okay 😉

Količina: 1560 ml

Sestava: aqua, fatty alcohol ethoxylate c12-18, sodium lauryl sulfate, sodium citrate, alcohol denat., potassium oleate, glycerin, glycereth -6 cocoate, trisodium ethylenediamine disuccinate, parfum, polypropylene terephthalate, lactic acid, subtilisin, disodium distyrylbiphenyl disulfonate, geraniol, cellulase, mannanase, amylase, colorant, pectate lyase, dimethylformamide.

Uporaba: nalij v predal za detergent v stroju in operi perilo po navodilih na oblačilih.

Za trdovratnejše madeže: Polij malo detergenta na madež. Počakaj 5 minut. Operite kot običajno.

Za belo in pisano perilo. NI primerno za SVILO in VOLNO!

 

Method je eno izmed najbolj trajnostno usmerjenih svetovno znanih podjetij. Zavezani so k temu, da naš planet in naše domove naredijo čistejše. Verjamejo, da so lahko čistila lepa, dišijo po cvetju, ne predstavljajo škode za ljudi, živali ali planet in da so kljub temu neusmiljena do umazanije.

Skratka, menijo, da posameznik lahko naredi nekaj za prihodnost našega skupnega planeta ter ob enem učinkovito očisti svoj dom. Njihovi izdelki, embalaže in proizvodnja so ljudem in planetu prijazni. Embalaže, ki so zasnovane za lažje recikliranje so izdelane iz reciklirane plastike ali celo iz plastike pobrane iz morja. Vsi njihovi produkti so “Cradle to Cradle” certificirani , kar pomeni da so vse njihove sestavine, materiali za embalaže, dizajn in proizvodni proces ustvarjeni tako, da so maksimalno primerni za ponovno uporabo. Prav tako imajo certifikat “B corporation”, ki ga podeljuje neprofitna organizacija B Lab podjetjem, ki izpolnjujejo določene standarde socialne in okoljske učinkovitosti.

Njihovi izdelki NISO testirani na živalih!

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.