thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Method koncentrirano čistilo za različne površine – Refreshing

cena izdelka:
9.99 €

Method koncentrirano čistilo

Mini velikost, močna vsebina! Ta pametni mini Method koncentrat lahko uporabljaš na več načinov in na večini površin. Gre za 10-kratno koncentrirano formulo, ki je 10x bolj koncentrirana kot univerzalno čistilo Method! 🙂

Koncentrat lahko razredčiš in z znjim napolniš klasično Method (ali katerokoli drugo) plastenko za čiščenje, lahko ga redčiš tudi vedru za čiščenje tal ali pa ga uporabiš za odstranjevanje res trdovratne umazanije –  v tem primeru kar nerazredčenega. Mini koncentrat je primeren za 3x polnjenje klasične Method embalaže s pršilko. S ponovnim polnjenjem stare embalaže in uporabo tega mini koncentrata tako prihraniš kar 81 % plastike (v primerjavi z nakupom 3x Method čistila za različne površine v klasičnem pakiranju).

Koncentrat Refreshing ima vonj osvežujočega lotosovega cveta + žajblja.

 

Količina: 240 ml

Sestava: aqua, caprylyl/capryl glucoside, sodium citrate, sodium benzoate, parfum, lauryl glucoside, tetrasodium glutamate diacetate, citric acid, alpha-isomethyl ionone, coumarin, colorant, eugenol

Uporaba: Za redčenje uporabite 10 ml koncentrata za vsakih 100 ml vode. Za 500ml embalažo s pršilko tako uporabite 50ml koncentrata. Uporabljajte tako, da razredčen izdelek popršite po površini in obrišite z vlažno krpo.

Za 5l vedra za čiščenje tal, v vodo dodajte 10 ml koncentrata. Izpiranje ni potrebno.

Za trdovratne madeže kanite nekaj kapljic koncentriranega čistila na mokro krpo, s katero obrišite površino. Po brisanju površino sperite ali obrišite z mokro krpo, da odstranite ostanke pene.

Uporabljajte samo na zatesnjenih površinah. Priložen pokrovček po vsaki uporabi temeljito operite. 

Method je eno izmed najbolj trajnostno usmerjenih svetovno znanih podjetij. Zavezani so k temu, da naš planet in naše domove naredijo čistejše. Verjamejo, da so lahko čistila lepa, dišijo po cvetju, ne predstavljajo škode za ljudi, živali ali planet in da so kljub temu neusmiljena do umazanije.

Skratka, menijo, da posameznik lahko naredi nekaj za prihodnost našega skupnega planeta ter ob enem učinkovito očisti svoj dom. Njihovi izdelki, embalaže in proizvodnja so ljudem in planetu prijazni. Embalaže, ki so zasnovane za lažje recikliranje so izdelane iz reciklirane plastike ali celo iz plastike pobrane iz morja. Vsi njihovi produkti so “Cradle to Cradle” certificirani , kar pomeni da so vse njihove sestavine, materiali za embalaže, dizajn in proizvodni proces ustvarjeni tako, da so maksimalno primerni za ponovno uporabo. Prav tako imajo certifikat “B corporation”, ki ga podeljuje neprofitna organizacija B Lab podjetjem, ki izpolnjujejo določene standarde socialne in okoljske učinkovitosti.

Njihovi izdelki NISO testirani na živalih!

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.