thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Method mehčalec za perilo “Tropical Coconut” za 45 pranj

cena izdelka:
8.99 €

Method mehčalec za perilo Tropical Coconut

Mehčalec, zaradi katerega je vredno prati perilo! 😉 Method mehčalec za perilo nežno zmehča tvoja oblačila in zmanjša statiko. Dobiš ga v elegantni plastenki, ki je narejena iz reciklirane plastike. Mehčalec je narejen na rastlinski osnovi in zadostuje za 45 pranj. Tropski vonj te bo v mislih popeljal na plaže sanjskih otokov, s Piño Colado v roki. Mehčalec je mešanica eksotičnega ananasa in kokosa. Super zate in za naravo! 🙂 Poskrbi za super “mix & match” še z Method detergentom za perilo in ustvari svojo sanjsko kombinacijo vonjev!

Osveži svoje navade pri pranju perila ter naredi nekaj dobrega zase in naravo, okay? 😉

Količina: 1575 ml

Sestava: aqua, rapeseed-based esterquat, propylene glycol, lactic acid, parfum, benzyl salicylate, dimethicone, hexyl cinnamal, coumarin, colorant.

Uporaba: nalij skoraj poln pokrovček (35ml) mehčalca v predal za mehčalec v stroju in operi perilo po navadilih na oblačilih. Ni primerno za svilo in športna oblačila.

 

Method je eno izmed najbolj trajnostno usmerjenih svetovno znanih podjetij. Zavezani so k temu, da naš planet in naše domove naredijo čistejše. Verjamejo, da so lahko čistila lepa, dišijo po cvetju, ne predstavljajo škode za ljudi, živali ali planet in da so kljub temu neusmiljena do umazanije.

Skratka, menijo, da posameznik lahko naredi nekaj za prihodnost našega skupnega planeta ter ob enem učinkovito očisti svoj dom. Njihovi izdelki, embalaže in proizvodnja so ljudem in planetu prijazni. Embalaže, ki so zasnovane za lažje recikliranje so izdelane iz reciklirane plastike ali celo iz plastike pobrane iz morja. Vsi njihovi produkti so “Cradle to Cradle” certificirani , kar pomeni da so vse njihove sestavine, materiali za embalaže, dizajn in proizvodni proces ustvarjeni tako, da so maksimalno primerni za ponovno uporabo. Prav tako imajo certifikat “B corporation”, ki ga podeljuje neprofitna organizacija B Lab podjetjem, ki izpolnjujejo določene standarde socialne in okoljske učinkovitosti.

Njihovi izdelki NISO testirani na živalih!

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.