thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Method za detergent za posodo Coconut Water refill

cena izdelka:
10.49 €

Detergent za posodo refill

Kup neoprane posode – nočna mora, kajne? Pri Methodu trdijo, da je lahko pomivanje celo zabavno! Poskusi še ti, z Method detergentom za posodo naravnega izvora, ki ima omamen vonj.

Ko te v kuhinji čaka ogromen kup umazane posode, je najhuje, če ti zmanjka detergenta. Z Method “refillom” si lahko svojo plastenko Method detergenta za posodo napolniš kar dvakrat! Poleg tega da prihraniš ti, prihraniš tudi naravi dodatne odpadke. Je še kaj boljšega. 🙂

Izdelek je primeren za greznice.

Z lahkoto premagaj kup umazane posode ter naredi nekaj dobrega zase in naravo, okay? 😉

 

Količina: 1064 ml

Sestava: aqua, sodium lauryl sulfate, cocamidopropyl betaine, alcohol denat, sodium chloride, parfum, citric acid, linalool, sodium citrate, colorant.

Uporaba: Pripravi prazno plastenko detergenta, odvij pokrovček in primi refill za ročaj ter previdno napolni plastenko.  

Method je eno izmed najbolj trajnostno usmerjenih svetovno znanih podjetij. Zavezani so k temu, da naš planet in naše domove naredijo čistejše. Verjamejo, da so lahko čistila lepa, dišijo po cvetju, ne predstavljajo škode za ljudi, živali ali planet in da so kljub temu neusmiljena do umazanije.

Skratka, menijo, da posameznik lahko naredi nekaj za prihodnost našega skupnega planeta ter ob enem učinkovito očisti svoj dom. Njihovi izdelki, embalaže in proizvodnja so ljudem in planetu prijazni. Embalaže, ki so zasnovane za lažje recikliranje so izdelane iz reciklirane plastike ali celo iz plastike pobrane iz morja. Vsi njihovi produkti so “Cradle to Cradle” certificirani , kar pomeni da so vse njihove sestavine, materiali za embalaže, dizajn in proizvodni proces ustvarjeni tako, da so maksimalno primerni za ponovno uporabo. Prav tako imajo certifikat “B corporation”, ki ga podeljuje neprofitna organizacija B Lab podjetjem, ki izpolnjujejo določene standarde socialne in okoljske učinkovitosti.

Njihovi izdelki NISO testirani na živalih!

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.