thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Mugue gumijasta gobica za tkanine

cena izdelka:
8.99 €

Mugue gumijasta gobica za tkanine

Spongina Pet je del Muguejeve linije SPONGINA – inovativne, edinstvene serije gobic, ki so zasnovane za reševanje težav z dlako pri hišnih ljubljenčkih.
Gobica je narejena iz hipoalergenih materialov. Spongina Home je ena in edina gumijasta gobica za lovljenje dlak hišnih ljubljenčkov. Pobere tudi tiste dlake, ki so globoko ujete v tkanino sedežne garniture, postelje, preproge, … z njeno pomočjo se zmanjša količina dlak ljubljenčkov po hiši in na oblačilih.
Uporaba je preprosta – gobica za delovanje ne potrebuje vode, odstranjuje pa vse od prahu do dlak iz različnih tkanin. Pssst, deluje celo pri madežih na steni.

Sestavine: Naravni kavčuk + poliuretanska pena (hipoalergeno)

Uporaba: Uporaba je preprosta – gobica za delovanje ne potrebuje vode, odstranjuje pa vse od prahu do dlak iz različnih tkanin. Pssst, deluje celo pri madežih na steni. Po uporabi gobico preprosto očistiš pod vodo.

Podjetje Mugue je bilo ustanovljeno leta 1966 s proizvodnjo in trženjem izdelkov za gospodinjstvo. Skozi leta se je podjetje specializiralo za proizvodnjo visokokakovostnih valjčkov za tkanine z močnim oprijemo in inovativno tehnologijo. Ustvarili so tudi linijo Pelù, ki jo sestavlja paleta valjčkov za tkanine, ki imajo poleg svoje tradicionalne funkcije (odstranjevanje dlak in nečistoč s tkanin) še dodatne različne prednosti, med drugim: odstranijo 99,24 % pršic, 90 % bakterij, 100 % moljev… Z leti je Mugue tako postal priznana znamka za negoin higieno hišnih ljubljenčkov. 🙂 Njihovi valjčki so namrečk primerni tudi za uporabo neposredno na dlaki tvojega ljubljenčka in so higienski, negovalni in lepotilni tretma, saj odstranijo odvečno dlako in sproščajo eterična rastlinska olja.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.