thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Ecozone čistilo za odstranjevanje vodnega kamna – za likalnike in vodne grelce

cena izdelka:
5.99 €

Čiščenje likalnika

Vodni kamen v likalniku in drugih gospodinjskih napravah je prava nadloga kajne?

Nič več z Ecozone odstranjevalcem vodnega kamna, ki je narejen prav zato, da ti pomaga, da se znebiš vodnega kamna. S tem izdelkom boš svoj likalnik rešil/a te nadloge. No, ne le likalnik, primeren je tudi za kuhalnike, grelce vode, kavomate… 🙂 To je to! En izdelek za več kuhinjskih aparatov. Končno!

Preveri, kako smo dekleta v pisarni očistile naš grelec vode >> 

Paket vsebuje 3 vrečke za 3 uporabe

Izdelek je primeren za ALERGIKE in VEGANE!

Izdelek je primeren za greznice.

Naredi nekaj dobrega za svoje aparate in za naravo, okay 🙂

Količina: 60g – za 3 uporabe

Sestavine: 100% Citric Acid.

Več o sestavinah si lahko prebereš na www.ecozone.com

Uporaba: 

  • likalnik: vsebino ene vrečke raztopi v 400ml vroče vode, v segret likalnik nato nalij raztopino. Vso vodo izprazni skozi likalnik s paro. Nato nalij vodo brez raztopine in jo prav tako porabi skozi paro.
  • grelec za vodo: zavri vodo v kuhalniku, vanjo stresi vsebino ene vrečke čistila. Počakaj 30 minut nato vodo odlij.

 

Pri Ecozone želijo narediti vaše domove varne in čiste, brez bacilov in umazanije. To se da doseči le s čistili brez toksinov, zato so za tvoj dom izdelki Ecozone super izbira! Za njih “zeleno” pomeni spoštovanje okolja in način življenja prav vsak dan. Z uporabo njihovih čistili, boš naredil/a nekaj dobrega in prijaznega zate, tvoj dom in za naš planet.

Njihovi izdelki NISO testirani na živalih in so veganski (nekateri izdelki, pa so celo hipoalergeni, označeni so s certifikatom Allergy UK).

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.