thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

-13%

Noout refill v tabletah – čistilo za steklene površine – 3x

cena izdelka:
7.99 €

6.99 €

Noout refill v tabletah za univerzalno čistilo

Si želiš ekološka in naravna čistila, brez plastike? 🙂 Tudi to najdeš v naši ponudbi! Noout znamka ekoloških čistil deluje na način “ponovnega polnjenja” ene in iste plastenke. Za prvič kupiš le set plastenk in refille, kasneje pa le še refille v obliki tabletk! Super, kajne?

Sestavine čistil Noout so neškodljive, nestrupene in naravne ter rastlinskega izvora in ne vsebujejo močnih kemikalij. To je zagotovilo, da so otroci, ljubljeni in hišni ljubljenčki varni v očiščenem domu. Izdelki Noout so veganski in niso testirani na živalih.

Uporaba je sila preprosta! Preveri v zavihku “sestava in uporaba”. Paket vsebuje refille v obliki tablet – 3 tablete za čistilo za steklene površine.

Plastenke so narejene iz 100% reciklirane plastike. Recikliraj tudi ti, za dobro karmo!

Uporabi ekološka zero waste čistila ter s tem poskrbi za svoj dom in naš planet, okay? 😉

Paket vsebuje: 3x tableto za čistilo za steklene površine

Sestava:

Citronska kislina: Učinkovito odstranjuje umazanijo in apnenec, vendar nežno vpliva na površine. Prav tako uravnava PH vrednost in mehča vodo iz pipe.; Anionske površinsko aktivne snovi: Aktivne čistilne snovi, ki ne puščajo ostankov. Biološko razgradljive in okolju prijazne.; Barvila za živila: Barvila ne vplivajo na moč čiščenja in ne puščajo ostankov. To vam olajša razlikovanje med čistili.; Dišave: Uporabljamo blage, osvežilne dišave brez alergenov, zaradi katerih dom diši čisto in prijetno.; natrij: Zagotavlja, da se tableta raztopi v vodi.

Čistilo za steklene površine:

Sodium Bicarbonat, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate  Sulfuric Acid, Mono-C12-14-Alkyl Esters, Sodium Salts, Leucine, Sodium Benzoate, Parfum, Colorant

Več o sestavinah najdeš tukaj.

Uporaba:

1. Napolniš plastenko z mlačno vodo iz pipe
2. Tableto spustiš v plastenko
3. Počakaš, da se tableta raztopi (cca 5 minut)
4. Zapreš s pršilko in začneš s čiščenjem

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.