thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Okay čistilo za različne površine Multi Queen

cena izdelka:
4.99 €

Okay čistilo za različne površine Multi Queen

Že veš, da obstaja čistilo, ki je tako vsestransko in dišeče, da navdušuje vsakega, ki mu prekriža pot? Zagotovo jo že poznaš – našo Multi Queen. Poskrbela bo, da bodo vse površine v tvojem domu zasijale, prostori pa po čiščenju zadišali po sladki sadni pijači.

Pssst, verjetno bo Miss Bliss malo ljubosumna, ampak tudi Multi Queen je kos površinam iz visokega sijaja. Najbolje se počuti pri čiščenju miz, pultov, omaric, še posebaj rada se znebi vsake pikice prahu v tvojem domu. Rada se druži s preostalimi dišečimi čistili, zato jo najdeš tudi v kompletu čistil #TheCleanTeam!

Multi Queen, je kot prava vsestranska kraljica kos tudi umazanim čevljem! Preveri >>

Izdelki Okay so veganski, ekološki in narejeni v EU. Primerno tudi za čistilne naprave.

Špela: “Sploh se ne morem odločit katero boljše diši! Čistim že od 6ih zjutraj ampak stanovanje diši kot v pravljici. ? Produkti so res top! Partner si je Multi Queen odnesel v službo, me poklical in rekel – “Tole je pa eden izmed redkih nakupov, ko nisi mimo brcnila, naroči to na zalogo, da jim ne zmanjka!” ?

Tadeja: “Tole je daleč nad pričakovanji … Slabo leto že živim v enem mini stanovanju, ki ma čez glavni prostor po tleh tepih, ki se ga ne da odstranit (Tapison? Itison? Whatever) in od prvega dne so na tem tepihu fleki, ki niso šli ven ne s Prilom, ne s sprejem za tepihe, ne z vročo vodo in krtačo … Zdele sm jih za foro pošpricala z Multi Queen in mal podrgnla, nimam pojma kaj je blo not, za cca 15 kvadratnih metrov sem porabila 15 minut in je 80% bolš! Odstranilo je tudi barvo za lase iz tepiha, ki je prej nobena od naštetih zadev ni! ???

Laura: “Lak za nohte na pohištvu. Ko 4-letnica najde mamin lak in gre v akcijo.  Multi Queen je pomagala pri rešitvi moje najhujše nočne more iz otroštva, ko sem se lak v dnevni sobi lotila čistiti z acetonom. Aw! Nočna omarica je, kot da se ne bi nič zgodilo. Madež je Queen odstranila! ?

Tatjana: “Obožujem Multi Queen, ker je moja kuhinja in vsi pulti brez lis. To čistilo je zakon.”

Količina:  500ml

Sestava: <5% neionske površinsko aktivne snovi, vsebuje konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, benzisothiazolinone, Methylisothiazoline), dišave

Uporaba: Čistilo nanesite na površino, očistite s krpo ali sperite z vodo. Učinkovito očisti vse pralne površine in ne pušča lis. Primerno za čiščenje miz, pultov, pohištva in tal. Čistilo lahko po potrebi tudi dodatno redčite. Po uporabi pršilko obvezno obrni na OFF!

 

Okay je naša lastna blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelke za čiščenje in urejanje doma. 🙂 Okay čistila so ekološka, veganska in z lahkoto biorazgradljiva, zato so primerna za čistilno napravo.

Za naše izdelke omogočamo tudi refille, ki so v ponudbi tako na spletu, kot v nekaterih maloprodajnih trgovinicah po Sloveniji, kjer izdelke lahko ponovno napolniš v “refill kotičkih“. Seznam najdeš tukaj. Refille v 5l embalaži lahko kupiš tudi za domačo uporabo.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.