thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

-31%

Okay krpa iz naravnega materiala Clothy Rumena – 2 kosa

cena izdelka:
6.99 €

4.89 €

Okay gobasta krpa iz naravnega materiala

Naravne gobaste krpe Clothy so izdelane iz obnovljivih surovin, večkratno pralne in zato dlje časa uporabne. Krpe so biološko razgradljive v domačem kompostu (v časovnem roku cca 8 tednov), saj so sestavljene iz celuloze in bombaža. Krpe Clothy so zelo vpojne in primerne za čiščenje različnih površin! 🙂 Krasijo jih čudovite barve, ki bodo poskrbele za bolj zabavno čiščenje.

Pakiranje vsebuje 2x krpi, dimenzij: 19 cm x 17 cm

Za čiščenje svojega doma poleg naravnih krp uporabi še Okay ekološka čistila in poskrbi, da bo tvoj dom ekološko očiščen in omamno dišeč! 😀

Paket vsebuje 2 kosa krp Clothy.

Sestavine: 70% celuloza in 30% bombaž

Dimenzije: 19 cm x 17 cm

Pranje v pralnem / pomivalnem stroju pri temperaturi 60°C ali ročno pod vodo. Po uporabi je potrebno krpo dobro posušiti na zraku.

 

Okay je naša lastna blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelke za čiščenje in urejanje doma. 🙂 Okay čistila so ekološka, veganska in z lahkoto biorazgradljiva, zato so primerna za čistilno napravo.

Za naše izdelke omogočamo tudi refille, ki so v ponudbi tako na spletu, kot v nekaterih maloprodajnih trgovinicah po Sloveniji, kjer izdelke lahko ponovno napolniš v “refill kotičkih“. Seznam najdeš tukaj. Refille v 5l embalaži lahko kupiš tudi za domačo uporabo.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.