thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Okay Magic Cube kocka za čiščenje

cena izdelka:
7.99 €

Izdelek je žal pošel :( Lahko se prijaviš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo!

Magic Cube kocka za čiščenje trdovratnih madežev

Nekateri res trdovratni madeži ne grejo in ne grejo stran niti z uporabo čistil, kajne? Pri Okay-u imamo rešitev tudi za to! Magic Cube (PLUS SIZE različica Magic Stone ploščice za čiščenje) – kocka za čiščenje, ki je tako učinkovita, da sedaj praktično ni več madeža, ki bi se ji zoperstavil 🙂 Le z uporabo vode se bo Magic Cube pogumno spopadla s težkimi madeži, ki se jih ne moreš znebiti. Samo zmočiš jo z vodo in postala bo močna radirka, ki bo zradirala trdovratne madeže!

Z Magic Cube lahko odstraniš vodni kamen v umivalniku, zažgano umazanijo na rešetki v pečici (ali žaru) in celo rjo s kovine! Uporabiš jo lahko tudi za čiščenje fug, ki se tako rade umažejo. Primerna je celo za odstranjevanje lepila na različnih površinah, tudi na steklu (preveri naš BLOG zapis o uporabi.) Ob uporabi in poliranju je začne malce zmanjkovati, ampak očiščene površine bodo večni spomin nanjo, tako da je žalost odveč. 😉

P.S. Magic Cube kocka je PLUS SIZE različica popularnega Magic Stona.

Zradiraj trdovratne madeže s pomočjo magične ploščice za čiščenje ter naredi nekaj dobrega zase in naravo, okay? 🙂

Vida: “Jaz sem s tem “kamnom” sčistila zunanji spodnji del loncev, kozic in ostale posode, kjer je bilo po dolgih letih uporabe vse pripecčno gor in se ni dalo sčistit drugače.

Količina: 1 kocka za čiščenje

Sestava: 100% plovec

Uporaba: Kocka za čiščenje je primerna za čiščenje ploščic, fug, umivalnikov, keramike, zažganih rešetk, madežev vodnega kamna, straniščne školjke, rje na kovini … Pred uporabo kocko zmočite z vodo, nato pa rob ploščice drgnite po površini, ki jo želite očistiti ali spolirati. Na koncu obrišite s krpo in sperite z vodo. Hranite na suhem.

POZOR: pred uporabo na katerikoli površini najprej preverite na majhnem neopaznem delu in se prepričajte, da izdelek površine ni poškodoval.

Okay je naša lastna blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelke za čiščenje in urejanje doma. 🙂 Okay čistila so ekološka, veganska in z lahkoto biorazgradljiva, zato so primerna za čistilno napravo.

Za naše izdelke omogočamo tudi refille, ki so v ponudbi tako na spletu, kot v nekaterih maloprodajnih trgovinicah po Sloveniji, kjer izdelke lahko ponovno napolniš v “refill kotičkih“. Seznam najdeš tukaj. Refille v 5l embalaži lahko kupiš tudi za domačo uporabo.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.