thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Okay Magic Stone ploščica za čiščenje

cena izdelka:
6.49 €

Magic stone ploščica za čiščenje trdovratnih madežev

Nekateri res trdovratni madeži ne grejo in ne grejo stran niti z uporabo čistil, kajne? Pri Okay-u imamo rešitev tudi za to! Magic Stone ploščico za čiščenje, ki je tako učinkovita, da sedaj praktično ni več madeža, ki bi se ji zoperstavil 🙂 Le z uporabo vode se bo Magic Stone pogumno spopadel s težkimi madeži, ki se jih ne moreš znebiti. Samo zmočiš ga z vodo in postal bo močna radirka, ki bo zradirala trdovratne madeže!

Z Magic Stone-om lahko odstraniš vodni kamen v umivalniku, zažgano umazanijo na rešetki v pečici (ali žaru) in celo rjo s kovine! Uporabiš ga lahko tudi za čiščenje fug, ki se tako rade umažejo. Primeren je celo za odstranjevanje lepila na različnih površinah, tudi na steklu (preveri naš BLOG zapis o uporabi.) Ob uporabi in poliranju ga začne malce zmanjkovati, ampak očiščene površine bodo večni spomin nanj, tako da je žalost odveč. 😉

Zradiraj trdovratne madeže s pomočjo magične ploščice za čiščenje ter naredi nekaj dobrega zase in naravo, okay? 🙂

Tanja: “Danes me je ta ploščica vrgla na rit. Z ničemer nisem mogla odstranit rumene fuge, ampak ta novost je bomba! ?

Uporabnica: “Sem jo kupila samo zato, da jo sprobam v wc školjki, ker mamo trdo vodo in se vodni kamen hitro nabere in je top, vse je odstranlo … TOP!?

Sara: “Hej, tale Stone je res presegel moja pričakovanja! ? Pa sem predvidevala da nekaj bo že šlo dol, ampak tako enostavno pa še nisem očistila pečice, tako da res
same pohvale!”

Maja: “Moram povedat, da sem spravila s tem kamnom dol tudi en čisto nemogoč madež rje na belem umivalniku. Rja od stojala za milo se je kar nekako vžrla v keramiko in sem poskusila res vse, tudi magično gobico, vsa možna čistila, belilo … s kamnom pa dvakrat podrgnila in ni več madeža!”

Mojca: “Moram vam napisat mojo izkušnjo z Magic Stone. Kupila sem ga nekaj časa nazaj in ga nisem uporabila. Danes, ko se hotela očistit tla v kuhinji, pvc, ki so precej zahtevna, ker sem jih namazala z nekim premazom, zato sem imela tudi ostanke premaza, umazanijo, ki se je gor nalimala … Groza! Najprej začela s sodo, nekak je šlo ampak počasi. Pol sem vzela Stona. Jao mojega veselja! Vse je šlo dol! Tudi raidator sem očistila, ker se je gor prijela rjava barva od kuhinjskega stola. Krasno!”

Mateja: “Res je top zadeva … jst sem očistila školjko v najemniškem stanovanju … z ničemer je nisem mogla spucat, niti s solno kislino in enkrat za foro probam tale Magic Stone … OMG kr nebesa sm vidla ??? Hodila po fletu če je še kej ?. Prezadovolina … žal mi je edino ker nimam posnetka …v parih sekundah čisto! ?

Vesna: “Tole je res super! ? Očistila sem ploščo na štedilniku, na katero se je enkrat nekaj prilepilo in zažgalo in ni šlo dol z ničemer! Pa vodni kamen na pipi tudi. Edina pomanjkljivost je, da se hitro porabi.”

Nika: “Zdravo, samo javim da je Magic Stone brez problema spucal vodni kamen iz pasje keramične posodice!”

Tanja: “Tudi moja pečica ima že sto let in imam vedno problem jo očistit, a Stone jo je čudovito spucal! ?

 

Količina: 1 ploščica za čiščenje

Sestava: 100% plovec

Uporaba: Ploščica za čiščenje je primerna za čiščenje ploščic, fug, umivalnikov, keramike, zažganih rešetk, madežev vodnega kamna, straniščne školjke, rje na kovini … Pred uporabo ploščico zmočite z vodo, nato pa rob ploščice drgnite po površini, ki jo želite očistiti ali spolirati. Na koncu obrišite s krpo in sperite z vodo. Hranite na suhem.

POZOR: pred uporabo na katerikoli površini najprej preverite na majhnem neopaznem delu in se prepričajte, da izdelek površine ni poškodoval.

Okay je naša lastna blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelke za čiščenje in urejanje doma. 🙂 Okay čistila so ekološka, veganska in z lahkoto biorazgradljiva, zato so primerna za čistilno napravo.

Za naše izdelke omogočamo tudi refille, ki so v ponudbi tako na spletu, kot v nekaterih maloprodajnih trgovinicah po Sloveniji, kjer izdelke lahko ponovno napolniš v “refill kotičkih“. Seznam najdeš tukaj. Refille v 5l embalaži lahko kupiš tudi za domačo uporabo.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.