thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Okay mehčalec za perilo Fluffy Princess

cena izdelka:
6.49 €

Okay mehčalec za perilo Fluffy Princess

Zrcalce, zrcalce na steni povej, katera najbolj diši v druščini tej – to, da Okay čistila noro dišijo zagotovo že veš, kateri pa je tisti izdelek, ki je najbolj omamnega vonja? 🙂  Brez dvoma Fluffy Princess! Naša princeska je namreč narejena zato, da diši 😀  kot mehčalec mora učinkovito odišaviti perilo, za kar je pravi ekspert. Poskrbi tudi za mehkobo tkanin po pranju in olajša likanje, česar smo še posebej veseli. Celo za krajši čas sušenja perila poskrbi! Prava vsestranska sanjska ženska.

Očarala je tudi Princa Perfecta, s katerim sta prav popoln par, ki nikakor ne sme manjkati v tvoji pralnici. 😉  Skupaj ju najdeš v setu #LaundryGoals.

Mehčalec je za 33 pranj ter je na voljo tudi v refillu.

Izdelki Okay so veganski, ekološki in narejeni v EU. Primerno tudi za čistilne naprave.

Cecilija: “Božansko dišita!”

Janja: “Vonj mehčalca me spominja na vonj bombonov – komaj čakam, da preizkusim ?

Neja: “Dišitaaa norooo ?

Lina: “Cunje dišijo!!! Pranje, dodatno izpiranje in sušenje … končno nekaj kar se obdrži!”

 

Količina:  1000 ml (za 33 pranj)

Sestava: 5-15% kationske površinsko aktivne snovi, vsebuje, konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, benzisothiazolinone, sodiumpyrithione), dišave (linalool).

Uporaba: Mehčalec je primeren za strojno in ročno pranje perila. Perilo postane prijetno mehko in dišeče. Vonj je obstojen dlje čaa. Mehčalec olajša likanje in skrajša čas sušenja ter deluje antistatično. 

 

Okay je naša lastna blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelke za čiščenje in urejanje doma. 🙂 Okay čistila so ekološka, veganska in z lahkoto biorazgradljiva, zato so primerna za čistilno napravo.

Za naše izdelke omogočamo tudi refille, ki so v ponudbi tako na spletu, kot v nekaterih maloprodajnih trgovinicah po Sloveniji, kjer izdelke lahko ponovno napolniš v “refill kotičkih“. Seznam najdeš tukaj. Refille v 5l embalaži lahko kupiš tudi za domačo uporabo.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.