thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Okay set čistil #HouseGoals

cena izdelka:
26.99 €

Okay set čistil #HouseGoals

Da je čiščenje lahko zabavno? To zagotovo že veš, če uporabljaš naša čistila. 😀 Da je lahko set čistil tudi odlično vselitveno darilo (ali pa super pozornost, ki jo nameniš kar sebi hihi), pa dokazuje naš set čistil #HouseGoals, ki vsebuje zares vse, kar potrebuje vsak dom.

V setu najdeš Okay prodajne hite, ki poskrbijo za čisto vsak kotiček kateregakoli doma. V paketu te čaka Miss Bliss, ki poskrbi za vse steklene površine (P.S. odlična je tudi za šipe avtomobila), Candy Lady za čista in dišeča tla (za vse talne površine – od ploščic, parketa in laminata), Sparkling Señora, se ne ustraši niti najbolj trdovratnega kamna. Z njo bo drgnjenje kopalnice preteklost! Del ekipe je tudi Mister Grease, ki očisti vse kotičke kuhinje, pogumno se spopade celo s pečico ali zažganim žarom. Gospodu Greasu družbo dela še en moški član – Flush King , ki je strokovnjak za čiščenje (IN odišavljenje) WC školjk. Nikakor ne smemo pozabiti še na univerzalno gospodično Multi Divo, ki je namenjena vsem ostalim površinam v tvojem domu.

Popoln set čistil, ki jih potrebuje vsak dom, kajne?

Naj tvoj dom zasije v mavričnih barvah in zadiši po omamnih dišavah.

Izdelki Okay so veganski, ekološki in narejeni v Sloveniji. 

Nina: “A obstajajo lepša in bolj dišeča čistila? Odgovor je NE! ?

Ana: “OMG, tole je noro! Kako pa ta čistila dišijo! Sem šla prej iz službe danes, da sem lahko šla pucat. ?? Noro res.”

Tjaša: “Iskreno, tole je vrhunsko!! Mene ste dobili! Kakšne vonjave! To je to! Noro fajn očistijo. Sploh steklo v tuš kabini. Noooroooo.”

Katja: “Moja pošiljka je pred enim tednom prispela in od takrat dalje je redno v uporabi. Še boljše, uporablja jih moj partner, ki sta ga Mister Grease in Miss Bliss čist prevzela. ? Pri meni se vse sveti doma!”

Nina: “Kupila cel komplet čistil in samo še s temi čistim, čeprav imam polno omaro še ostalih. Res so fajn, pa še tok dobro dišijo ???  Zakon so, vredni nakupa, bravoooo!”

Maja: “Čistila so top! Lihkar sem konec z generalko in vse tako lepo diši pa še lepo se čisti z njimi. ? Po vonju mi zmaga čistilo za tla in kopalnico. Se ne naveličam!”

Simona: “Dobila sem paketek s čistili in sem prezadovoljna! Polet tega, da super spucajo še noto dišijo! ? Res kapo dol!”

Saša: “Tole so pa najboljša in najbolj dišeča čistila ever! Že z Method sem bla obsedena, ampal tole je pa next level! BRAVO!”

Marina: “O sama sreča. Včeraj ravno dobila. In sem čisto navdušena! Že lep čas uporabljam čistila (in mehčalec) Okay in Method, tako da sem vajena da je super in diši, ampak TA komplet.. je pa ADIJO! ? Noro VSI dišijo in seveda čistijo.

Natalija: “TOP čistila ? pa še lepo dišijo!

Lea: “Noro dobra čistila. ? Že dolgo nisem bila tako navdušena nad kakšnim čistilom kakor sedaj nad temi čistili. Super odstranjujejo madeže, pa se dišijo lepo.❤️”

Teja: “Tole je vrhunski komplet….bravo vsi! Jst sem že odvisna

Sandra: “Tkolele bom povedala. Lihkar ste doživljensko oškodovali mojo denarnico za najboljša čistila na svetu! ? Tooop so!”

Velda: “Res lepo dišijo, ne rabiš dišave. Tudi očistijo dobro!”

Rebeka: “Pozdravljeni. Sem rekla, da vam moram povedat, da so vaša čistila odlična, saj imam namreč epilepsijo in ko sm uporabljala agresivna čistila, se mi je večkrat pojavil napad blage oblike, sedaj pa lahko čistim z njimi vsak dan in o napadu ni ne duha ne sluha in seveda tudi o umazaniji ni ne duha ne sluha!”

Natalija: “Najboljša čistila ever! ❤️

  • Sparkling Señora – čistilo za kopalnico:  500 ml

Sestava: <5% neionske površinsko aktivne snovi, vsebuje konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, benzisothiazolinone, Sodium Pyrithione), dišave (Coumarin, Hexyl Cinnamal, Linalool), mineralne kisline

Uporaba: Čistilo nanesite neposredno na umazano površino in očistite z vlažno krpo. Po 5 minutah površino temeljito sperite  z vodo ali obrišite z vlažno krpo. Ne uporabljajte na marmorju, površinah iz apnenca, emajliranih površinah, ki so občutljive na kisline.

  • Mister Grease – razmaščevalec za kuhinjo:  500 ml

Sestava: <5% anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi. Vsebuje: konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, Benzisothiazolinone, Sodium Pyrithione), dišave (Linallol)

Uporaba: Pri trdovratni umazaniji nanesite nerazredčeno čistilo direktno na površino, pustite delovati in obrišite s krpo. Čistilo dobro odstrani maščobo, delno celo vodni kamen in daje površini lesk brez brisanja. Čistilo je primerno tudi za redčenje: dodajte 40-80 ml čistila na 10 l tople vode.

  • Candy Lady – čistilo za talne površine:  500 ml

Sestava: <5% anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi. Vsebuje: konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, Benzisothiazolinone, Sodium Pyrithione), dišave (Butylphenyl Methylpropional, Citronellol)

Uporaba: Pri trdovratni umazaniji nanesemo nerazredčeno čistilo direktno na površino pustimo delovati in obrišemo s krpo. Čistilo dobro odstrani maščobo, delno celo vodni kamen in daje površini lesk brez brisanja. Čistilo se lahko tudi redči: dodajte 40-80 ml na 10 l tople vode.

  • Flush King – čistilo za straniščno školjko:  500 ml

Sestava: <5% neionske površinsko aktivne snovi, vsebuje konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, Benzisothiazolinone, Sodium Pyrithione), dišave, citronska kislina.

Uporaba: Čistilo nanesite pod rob straniščne školjke in pustite učinkovati, nato očistite s krtačko za sanitarije in splaknite. Ne uporabljajte na marmorju, površinah iz apnenca, emajliranih površinah, ki so občutljive na kisline. Po uporabi obvezno zaprite pokrovček!

  • Multi Diva – čistilo za različne površine:  500 ml

Sestava: <5% anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi. Vsebuje: konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone), dišave.

Uporaba: Pri trdovratni umazaniji čistilo nanesite nerazredčeno na površino, pustite delovati in obrišite s krpo. Čistilo dobro odstrani maščobo, delno celo vodni kamen in daje površini lesk brez brisanja. Primerno za čiščenje miz, pultov, pohištva in tal. Čistilo lahko po potrebi tudi dodatno redčite: 40-80ml na 10l tople vode. Po uporabi pršilko obvezno obrni na OFF!

  • Miss Bliss – čistilo za steklene površine:  500 ml

Sestava: <5% anionske površinsko aktivne snovi, Etanol (označeno po EC 200-158-6). Vsebuje: dišave

Uporaba: Čistilo Miss Bliss je primerno za čiščenje steklenih in drugih gladkih površin, ki niso občutljive na alkohol. Čistilo enakomerno popršite po umazani površini, nato pa z mehko krpo obrišite do suhega. Po čiščenju so površine bleščeče čiste in brez lis. Ne uporabljajte na TFT in LCD enkranih ali na lakiranih lesenih površinah.

Okay je naša lastna blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelke za čiščenje in urejanje doma. 🙂 Okay čistila so ekološka, veganska in z lahkoto biorazgradljiva, zato so primerna za čistilno napravo.

Za naše izdelke omogočamo tudi refille, ki so v ponudbi tako na spletu, kot v nekaterih maloprodajnih trgovinicah po Sloveniji, kjer izdelke lahko ponovno napolniš v “refill kotičkih“. Seznam najdeš tukaj. Refille v 5l embalaži lahko kupiš tudi za domačo uporabo.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.