thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Pršilka za embalažo za čistila

cena izdelka:
0.99 €

Pršilka za embalažo za čistila

Želiš doma ustvarjati svoja čistila in potrebuješ embalažo s pršilko? Imaš doma kupljeno čistilo pa se je pumpica oziroma pršilka uničila in čistila zato ne moreš več uporabljati?

Za vse to obstaja rešitev! Sedaj lahko na spletu in v naših trgovinah kupiš pršilko, ki paše na vse standardne embalaže čistil (od Methoda, ECOS-a, do Okay čistil)! Za manjše embalaže “slamico” preprosto odreži, za večje embalaže pa pusti originalno dolžino, da lahko slamica doseže dno embalaže.

Volumen:  500 ml

 

 

Okay je naša lastna blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelke za čiščenje in urejanje doma. 🙂 Okay čistila so ekološka, veganska in z lahkoto biorazgradljiva, zato so primerna za čistilno napravo.

Za naše izdelke omogočamo tudi refille, ki so v ponudbi tako na spletu, kot v nekaterih maloprodajnih trgovinicah po Sloveniji, kjer izdelke lahko ponovno napolniš v “refill kotičkih“. Seznam najdeš tukaj. Refille v 5l embalaži lahko kupiš tudi za domačo uporabo.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.