thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Salt Of The Earth naravni deodorant v kristalu – brez vonja 90g

cena izdelka:
6.99 €

Izdelek je žal pošel :( Lahko se prijaviš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo!

Naravni deodorant v kristalu

Vodilni kristalni dezodorant, ki spada med bolj popularne deodorante že več kot 20 let. Primeren je Zanjo in zanj. 🙂

Izdelek je veganski. Narejen je iz naravne mineralne soli, ki se že več sto let uporablja za naravne deodorante na Daljnem vzhodu. Deluje tako, da ostane na koži mikroskopska plast mineralnih soli. Te mineralne soli zavirajo nastanek neprijetnega vonja, zaradi česar imaš cel dan občutek svežine 🙂 Ne maši por!

Ne veš kateri deodorant iz naše ponudbe je tisti pravi zate? Preveri nasvet farmacevtke >>

Zaupaj naravi ter naredi nekaj dobrega zase in za naš planet, okay? 😉

Sestava: Potassium Alum

Uporaba: Pred uporabo rahlo pretresite. Nanesite na čisto in nepoškodovano kožo pod pazduhami. Po uporabi je potrebno deodorant posušiti, saj to podajlša njegovo življensko dobo.

 

Blagovno znamko Salt of the Earth, ki je bila ustanovljena leta 1993, sta leta 2005 prevzela mama in sin, Sally in Thomas ter razvila naravne deodorante, ki so bili večkrat nagrajeni.

S strastjo do naravnih izdelkov je bila njuna vizija razviti vrsto naravnih dezodorantov, ki zagotavljajo dolgotrajno in učinkovito zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem, brez uporabe sintetičnih kemikalij, ki jih pogosto najdemo v tradicionalnih antiperspirantih. Brez aluminijevega klorohidrata, alkohola, parabenov in triklosana je njuna paleta naravnih deodorantov postala vodilna v industriji naravni deodorantov po vsej Evropi.

Za razliko od tradicionalnih antiperspirantov, ki blokirajo pore in ovirajo naravni proces potenja telesa, deodoranti Salt of the Earth ne ovirajo por, temveč deluje tako, da na koži pustijo tanko plast naravnih mineralnih soli, ki zavirajo razvoj bakterij, ki povzročajo vonj. Narejeni so iz 100% naravnih sestavin, vključno z naravnimi botaničnimi izvlečki in olji, mineralnimi solmi in organsko aloe vero. Zaradi tega so prijazni do kože, kar omogoča telesu, da deluje naravno, a brez neprijetnega vonja. Še več, deodoranti Salt so prijazni tudi do oblačil in ne puščajo nobenih neprijetnih sledi!

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.