thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Ecoegg sušilno jajce – pomladno cvetje (2 kosa)

cena izdelka:
15.99 €

Ecoegg – dišeče kroglice za sušilni stroj

A ne bi bilo super, če se perilo v sušilnem stroju posušilo hitreje ob enem pa bi ven prišlo še omamno dišeče? ?

Sedaj lahko! Ecoegg dišeče kroglice za sušilni stroj zmanjšajo čas sušenja za kar 28%, perilo zmehčajo in še odišavijo ? Prihranijo ti čas sušenja in denar, saj sušilni stroj tako porabi manj energije – varčno in eko!

Popolna rešitev tudi za tiste, ki ne želite uporabljati mehčalcev, saj jajce med sušenjem perilo tudi zmehča. Dišave, ki so v jajcu so testirane in hipoalergene, tako da so primerne tudi za alergike.

Še posebaj genijalno pa je to, da ko se dišeča tampona iztrošita, lahko kupiš le “REFILL” in sušilna jajčka bodo ponovno kot nova ? 

Več o uporabi preveri v videu pod “sestavo in uporabo” desno.

Prihrani energijo in denar ter naredi nekaj dobrega zase in naravo, okay ?

Ursula: “Meni je okej. Cunje niso trde, niti zmečkane.”

Saša: “Jajčka za v sušilca top top top”

Kaja: “Dišeče sušilne jajčke so zakon

Uporaba: V jajce vstavi polnilo (zgornji del polnila, ki ima belo kapico na vrhu, potisni v spodnjo širšo odprtino jajca) in položi v stroj. V paketu so 4 dišeča polnila. Zadostuje za 40 sušenj!

Sestava: Dišeče polnilo vsebuje glycerol monosteate in parfum.

Uporabo preveri v videu!

https://www.youtube.com/watch?v=Qy09tDISAdk

 

Ecoegg je nastal kot alternativa kemičnim izdelkov za pranje perila, ki niso bili prijazni do kože, kot tudi ne naravni. Z Izkoriščanje moči narave so izvalili njihov prvi izdelek – Ecoegg pralno jajce in kasneje dodali še ostale super izdelke.

Velik povdarek dajo na proizvodnjo okolju prijaznih proizvodov, ki ne vsebujejo kemikalij, so okolju prijazni in dobri za naše zdravje. Prav tako so zelo ponosni, da je proizvodnja v Združenem kraljestvu ter da nikoli, res nikoli ne testiranjo na živalih.

Prepričani smo da boš z izdelki zadovoljen/na, če pa se slučajno zgodi da s kupljenimi izdelki nisi zadovoljen/na oz. ne boš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam to lahko sporočiš v roku 14 dni na info@okay.si in ti bomo posredovali vse podatke v zvezi z vračilom.